Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite: menininkas Rytis Songaila pristato lietuvišką „Pokemon Go“ himną

Menininkas Rytis Songaila pristato naują savo darbą. Atsigavęs po alkūnės operacijos jis ėmėsi naujo projekto – sukūrė vadinamą lietuvišką himną pokemonų gerbėjams.
Kadras iš Ryčio Songailos kurto vaizdo klipo, dedikuoto „Pokemon Go“
Kadras iš Ryčio Songailos kurto vaizdo klipo, dedikuoto „Pokemon Go“ / „Youtube“ stop kadras
Temos: 1 Pokemon Go

„Po operacijos padariau pertraukėlę nuo piešimo, tai sukūriau video „Pokemon Go“ ligoniukams“, – pasidalinęs nuotaikingu įrašu sakė R.Songaila.

Vaizdo įraše jis nufilmavo visame pasaulyje išpopuliarėjusio žaidimo gerbėją, taip pateikdamas savo „Pokemon Go“ versiją.

„Viską dariau pats, tik Pikachu vaidino kiti“, – Žmonės.lt linksmai komentavo Rytis.

Pasak jo, mintis sukurti himną pokemonų mylėtojams kilo neatsitiktinai. „Pats tokių žaidimų nežaidžiu, tačiau tai tapo labai populiaru. Drauge žaidė, paprašiau papasakoti apie tą žaidimą. Vaikystėje esu žiūrėjęs filmuką. O ir daina skambėjo visai gražiai. Iki... mano atlikimo“, – pasakojo Rytis.

Naują vaizdo klipą vaikinas sukūrė per savaitę. Kaip pats sako, taip siekė parodijuoti patį „Pokemon Go“ žaidimą, nenorėjo įžeisti pačių žaidėjų. Vaizdo įrašas labiau skirtas pažymėti šį populiarų reiškinį įdedant šiek tiek kūrybos ar įžvelgiant krislelį meno“, – sakė jis.

Koks tolimesnis klipo likimas? „Nemanau, kad jis yra. Nebent tai taptų oficialiu Lietuvos „Pokemon Go“ himnu“, – Žmonės.lt pasakojo Rytis.

VIDEO: POKEMON GO LT HIMNAS

Žmonės.lt primena, kad Rytis jau ne kartą stebino savo darbais. Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijoje interjero dizaino mokęsis R.Songaila savo piešiniais sužavėjo net Jeaną Claude'ą Van Damme'ą, kai padovanojo jam savo portretą.

Jis taip pat išgarsėjo netradicine technika nutapęs originalų paveikslą, kai sujungė tradicinį Kinijos ir Okinavos ginklą, sudarytą iš dviejų trumpų lazdų, kurias jungia virvė arba grandinė. Jų galuose pritvirtino plačius teptukus ir taip nutapė netradicinį paveikslą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ryčio Songailos nupieštas portretas sulaukė paties Jeano Claude'o Van Damme'o dėmesio​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius