-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono vaikai dalyvaus realybės šou

Anapilin išėjusio Michaelo Jacksono vaikai negali pasitraukti iš viešumos ir yra verčiami dalyvauti realybės šou. Popmuzikos karaliaus sesuo La Toya (56) pasirašė sutartis su Prince, Paris ir Blanketu ir nuo šiol jie atsidūrė po jos vadovaujamos talentų agentūros sparneliu, pranešė „The New York Post“.
LaToya Jackson (kairėje), Prince'as Michaelas Josephas Jacksonas Jr. ir Paris-Michael Katherine Jackson (dešinėje)
LaToya Jackson (kairėje), Prince'as Michaelas Josephas Jacksonas Jr. ir Paris-Michael Katherine Jackson (dešinėje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Jacksono vyresnysis sūnus neseniai debiutavo kaip korespondentas laidoje „Entertainment Tonight“ ir netrukus pasirodys populiariajame seriale „90210“.

Paris Jackson taip pat seka brolio pėdomis ir netrukus debiutuos kine. Mergina pasirašė suratrį su kino kampanija ir tai bus pirmas jos bandymas įsitvirtinti Holivude.

Tačiau La Toya nerimsta ir siūlo televizijos kanalams realybės šou, kuriame pasirodytų visi trys atlikėjo vaikai, pranešė „The Post“. „Ji gauna 15 proc. nuo kiekvieno vaiko pasirodymo ar sutarties, todėl ji neriasi iš kailio, kas kažkas susidomėtų realybės šou idėja, už kurią M.Jacksono sesuo tikisi gauti 10 mln. JAV dolerių“, – teigė šaltinis.

Paris nežavi realybės šou idėja ir ji prieštarauja tetos siekiams. Ar pavyks La Toya pasiekti savo – dar nėra neaišku. Tačiau Katherine Jackson, kuriai priklauso vaikų globa, negali jos sustabdyti.

M.Jacksono mama Katherine atsidūrė dėmesio centre,  kai 2012 m. ji apkaltino Janet ir Jermaine Jasksonus, kad jie neva ją pagrobė ir nugabeno į Arizonoje (JAV) esantį SPA centrą.

Šios šeimyninės dramos metu La Toya liko nuošalyje ir pelnė vaikų simpatijas ir draugystę. „Ji nesireiškė nesivėlė į intrigas, kai visi kiti šeimos nariai kėlė šurmulį. Tokiu poelgiu moteris pelnė vaikų pasitikėjimą“, – rašoma „The Post“ leidinyje.

Anot gandų, „Own“ televizijos kanalas yra minimas kaip realiausias kandidatas transliuoti realybės šou apie M.Jacksono vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius