Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiarioji „Herojų“ aktorių Milo ir Hayden pora skiriasi?

Pernai TV3 televizijos rodytas ir žiūrovų itin pamėgtas serialas apie žmones, turinčius fantastinių galių intriguoja dar ir pagrindinių aktorių tarpusavio santykiais, kurie užsimezgė būtent „Herojų“ filmavimo aikštelėje.
Milo Ventimiglia ir Hayden Panettiere
Milo Ventimiglia ir Hayden Panettiere / TV3 nuotr.

Plačiai nuskambėjęs romanas tarp serialo aktorių Milo Ventimiglia ir Hayden Panettiere pastaruoju metu, atrodo, pasiekė atomazgą. Milo ir 12 metų jaunesnė Hayden susipažino „Herojų“ filmavimo metu, tačiau savo abipusę simpatiją dar ilgai slėpė nuo aplinkinių. 2007 metų pabaigoje visa tiesa išaiškėjo ir žiūrovai pradėjo itin atidžiai sekti aktorių vaidybą TV3 kultiniame seriale „Herojai“, ieškodami nors mažiausių simpatijų proveržių.

Tačiau, kai praeitą savaitę Hayden Panettiere buvo pastebėta dviprasmiškoje situacijoje su dainininku Jesse McCartney, saldžiosios porelės santykių tvirtumu pradėta labai abejoti. Žavioji „Herojų” aktorė buvo pastebėta „Crowne Bar“ bare besilinksminanti su vaikinu, kuris tikrai nebuvo jos serialo partneris, o kaip teigia aplinkiniai – 21-erių metų dainininkas Jesse.

„Hayden sėdėjo jaunajam daininkui ant kelių, jie bučiavosi, o vėliau „Herojų“ aktorė atsistojo ir sušoko jam seksualų šokį. Milo tą vakarą nei šalia Hayden, nei minėtame bare nebuvo“, – matę situaciją pasakoja liudininkai.

Klerę Benet kultiniame seriale „Herojai“ vaidinanti Hayden Panettiere šio įvykio nekomentuoja. O daugiau jokių bendrų jos ir Jesse McCartney nuotraukų spaudoje kol kas nepasirodė. Milo Ventimiglia savo nuomonės apie šį incidentą taip pat nepareiškė. Gal tai leidžia manyti, kad „Herojų“ porelė bando taisyti pašlijusius santykius?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius