Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Požeminėje slėptuvėje Kaune žinomi šokėjai atidarys studiją „Šokių bunkeris“

Kaune, sovietinėje civilinės gynybos požeminėje slėptuvėje, šį šeštadienį, vasario 2 d., įvyks šokio ir judesio studijos „Šokių bunkeris“ atidarymas. Ją įkūrę žinomi šokių meistrai mokys pačių įvairiausių šiuolaikinių šokių, taip pat ves baleto, jogos, kūno rengybos užsiėmimus.
Šokėjai
„Šokių bunkerio“ mokytojai / Sokiubunkeris.lt nuotr.

Kelis metrus po žeme įsikūrusio „Šokių bunkerio“ šeimininkai – Kauno šokio teatro „Aura“ trupės šokėja Agnė Urbaitytė ir didžiausių gatvės šokio turnyrų, tokių kaip „Urban dance“, „the Sircle House“ ir kitų tarptautinių šokio čempionatų nugalėtojas ir prizininkas, TV projekto „Tu gali šokti“ choreografas Marius Paplauskas.

Įkūrėjų teigimu, ekstravagantiškame studijos interjere, kuriame išsaugota nemažai Šaltojo karo laikus menančių detalių, pritaps naujausios ir pažangiausios šokio bei judesio tendencijos – hiphopo, house, popping, Go-Go, šiuolaikinio šokio, taip pat vyks baleto, jogos, kūno rengybos užsiėmimai.

Didžiausiu iššūkiu studijos įkūrėjai laiko baleto ir gatvės šokio pamokas suaugusiems. „Esame pasiryžę įrodyti, jog baletą ir gatvės šokį gali šokti visi, nepriklausomai nuo amžiaus, svorio, kitų duomenų“, – sako A.Urbaitytė ir M.Paplauskas.

VIDEO: Mariaus Pinigio šiuolaikinis šokis

Neliks pamiršti ir mažieji – specialiai renkamose vaikų grupėse bus mokoma gatvės šokio ir baleto pradmenų.

„Šokių bunkerio“ atidaryme žada dalyvauti ne tik patys studijos mokytojai (Domas Zinkevičius-Zenkė, Marius Pinigis, Indrė Puišytė, Ieva Krasauskaitė, Milda Steponavičiūtė, Agnė Urbaitytė, Marius Paplauskas) ir jų mokiniai, bet ir garsūs gatvės šokio mokytojai Airida ir Laurynas Žakevičiai, Vilniaus šokių centro „Rio“ atstovai, kiti žinomi šokių pasaulio atstovai.

Airida ir Laurynas Žakevičiai prieš pusantrų metų „Menų spaustuvėje“ pristatė savo pirmąjį gatvės šokio spektaklį „Feel-Link“, kuris sulaukė didelio pasisekimo. Šio spektaklio ištraukos bus parodytos studijos atidaryme, Raudondvario pl. 164a.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius