Dabar populiaru
Publikuota: 2018 gruodžio 6d. 20:35

Prabangi, gurmaniška vakarienė suviliojo garsius vilniečius

Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Juozas Statkevičius, Rasa Arlauskienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr. / Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Juozas Statkevičius, Rasa Arlauskienė

Gastronomija besidomintys visuomenės ir verslo atstovai ketvirtadienio vakarą leido gardžiai. „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas Gerdvilas Žalys pristatė naująjį meniu, kuris atspindi jo asmeninę lietuviškos gastronomijos interpretaciją.

Ją restoranų šefas įvardija kaip tyrąją gastronomiją arba Cuisine Pur – lietuvių kilmės šefo patiekalai, sukurti iš Lietuvoje prieinamų ingredientų, naudojant aukščiausio lygio gastronominę techniką ir vadovaujantis žiniomis.

Į naujojo meniu premjerą susirinko kviestiniai svečiai, tarp kurių – Juozas Statkevičius, Irena Marozienė, Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Rasa Arlauskienė.

Manto Petruškevičiaus išpuoštame restorane svečius pasitiko vakaro šeimininkai Romas Zakarevičius bei Ana ir Aleksandras Ciupijai.

Temos: 1 Stikliai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Gerumu dalintis gera
Skanumėlis

Video

00:12
00:51
00:48

Dabar tu gali

Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką