Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangi, gurmaniška vakarienė suviliojo garsius vilniečius

Gastronomija besidomintys visuomenės ir verslo atstovai ketvirtadienio vakarą leido gardžiai. „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas Gerdvilas Žalys pristatė naująjį meniu, kuris atspindi jo asmeninę lietuviškos gastronomijos interpretaciją.
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Juozas Statkevičius, Rasa Arlauskienė
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Juozas Statkevičius, Rasa Arlauskienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 1 „Stikliai“

Ją restoranų šefas įvardija kaip tyrąją gastronomiją arba Cuisine Pur – lietuvių kilmės šefo patiekalai, sukurti iš Lietuvoje prieinamų ingredientų, naudojant aukščiausio lygio gastronominę techniką ir vadovaujantis žiniomis.

Į naujojo meniu premjerą susirinko kviestiniai svečiai, tarp kurių – Juozas Statkevičius, Irena Marozienė, Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Rasa Arlauskienė.

Manto Petruškevičiaus išpuoštame restorane svečius pasitiko vakaro šeimininkai Romas Zakarevičius bei Ana ir Aleksandras Ciupijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius