Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabilo D.Didžiūnaitytę prieš pat mirtį matęs renginių vedėjas: „Ji buvo vos gyva“

„Ji buvo kaip skuduras. Beveik nepastovėjo ant kojų, ramstė sienas. Šalia jos nuolat buvo Ričardas Pinikas, o ji net akių pakelt negalėjo, visą aplinką stebėjo iš padilbų“, – taip savo pasakojimą laidoje „Ant bangos“ pradėjo aktorius, renginių vedėjas Viačeslavas Mickevičius.
Viačeslavas Mickevičius
Viačeslavas Mickevičius / Stop kadras

Vyras pirmą kartą ryžosi viešai papasakoti, ką matė viename iš Klaipėdos naktinių klubų likus vos trims dienoms iki garsios manekenės Dovilės Didžiūnaitytės žūties.

Aktorius, renginių vedėjas V.Mickevičius pasakoja tąkart apsistojęs Klaipėdos viešbutyje „Amberton“. Nusprendęs susitikti su draugu iš viešbučio kambario nusileido į šalia esantį naktinį klubą.

Pasak jo, tame pačiame klube jis pamatė prodiuserį Ričardą Piniką, o šalia jo vos ant kojų pastovinčią Dovilę Didžiūnaitytę.

„Viskas vyko praėjusių metų lapkričio septynioliktą dieną. Užėjau į klubą, prisėdau prie baro ir pamačiau kaip į klubą įėjo Ričardas Pinikas, šalia jo buvo Dovilė. Ji jau tada buvo vos gyva“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Ant bangos“ kalbėjo V.Mickevičius.

Prieš žūtį manekenę matęs V.Mickevičius nutarė nebetylėti. Pasak jo, jis dar nebuvo apklaustas įvykį tiriančių pareigūnų, nors tą padarytų vos paprašius.

Vaikinas stengiasi atkreipti jaunimo dėmesį ir sukūrė dramatišką video klipą apie tragiškos manekenės žūties aplinkybes.

Laida „Ant bangos“ – trečiadienio vakarą per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius