Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pralaimėjęs lažybas „120“ narys Dovydas persidažė plaukus: „Sužadėtinė nebežino, ar tekės“

„X Faktoriaus“ nugalėtojai grupė „120“ geros nuotaikos nestokoja nei ant scenos, nei savo gyvenime. Naujas jų juokas – lažybos, kurias pralaimėjęs Dovydas Laukys buvo priverstas plaukus persidažyti juoda spalva.
Grupė „120“
Grupė „120“ / Vida Černiausko nuotr.

Bėgimo aistruoliai, kurie, kaip sako Dovydas, mėgsta nuolat lyginti savo statistiką ir tarpusavyje rungtyniauti, nusprendė šiam žaidimui sukurti įdomesnes taisykles.

„Su Šarūnu susilažinome, kas greičiau nubėgs pusmaratonį. Programėlė užfiksavo abiejų rezultatus, ir aš, deja, pralaimėjau. Šaras yra greitesnis bėgikas. Todėl turėjau plaukus nusidažyti juodai“, – 15min pasakojo grupės „120“ narys Dovydas. Gerbėjai naująją jo šukuoseną galės įvertinti sekmadienį laidoje „Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“.

Jeigu būtų pralaimėjęs Šarūnas, šis būtų priverstas nusidažyti... baltai. „Bet aš visko taip nepaliksiu, dar sugalvosim, kaip padaryti, kad ir jis prasileistų“, – juokėsi Dovydas.

Visgi Dovydas sako, kad jam širdies dėl naujos šukuosenos visai neskauda – kodėl gi ne, juk įdomu kartais pasikeisti, o dar kai patenki į tikro profesionalo rankas...

„Eivydas Mackevičius, „X Faktoriaus“ plaukų stilistas, kuris dabar tapo ir mano kirpėju, yra visiškas plaukų monstras. Jam neturiu jokių priekaištų“, – teigė D.Laukys.

Tačiau į savo atspindį Dovydas prisipažįsta retai bežiūrintis. „Šiaip aš nežiūriu į veidrodį, dabar stengiuosi jo vengti. Tai man labai sveika. Kiek galima žiūrėti į tą atspindį ežere, tuoj įkrisi ir paskęsi“, – ironizavo vaikinas.

Vido Černiausko nuotr./Grupė „120“
Vido Černiausko nuotr./Grupė „120“
TV3 nuotr./Grupė „120“
TV3 nuotr./Grupė „120“

Smagiausia lažybų dalis – aplinkinių reakcijos. Pats Šarūnas iš Dovydo nevengia pasijuokti, o kitiems artimiesiems šis atlikėjo pasikeitimas sukėlė šypseną.

„Sužadėtinė sakė, kad visai nieko, bet nežino, ar tekės. Sesė sakė: durnių durnius... O mama jau pripratusi prie mano nesąmonių, todėl nieko nesakė“, – vardino Dovydas.

Jei kartais pagalvojote, kad jau toliau Dovydas nueiti negali ir ties čia savo juokus baigs – smarkiai suklydote. Jo mintyse jau sukasi naujos mintys, kaip šukuoseną būtų galima padaryti įdomesnę.

„Aš galvoju dar kokią baltą sruogą įmaišyti, kad būtų šiek tiek prieskonio. Arba galbūt galima būtų baltais dažnais aptaškyti. Jei jau eksperimentuoju, tai iki galo“, – juokėsi Dovydas Laukys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius