-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pralaimėjus lažybas Audriui Janoniui teko nusikirpti metus augintus plaukus

Dainininkas, televizijos projektų dalyvis Audrius Janonis socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo naujausiais šukuosenos pokyčiais. Tiesa, vaikinas pripažino, kad ilgus plaukus kirpo ne savo noru – grožio salone A.Janoniui teko apsilankyti dėl netikėtos priežasties. „Pralaimėjau lažybas. Teko nusikirpti plaukus, kuriuos auginau metus“, – gerbėjus informavo atlikėjas.
Audrius Janonis
Audrius Janonis / Asmenio albumo nuotr.

„Susilažinome su draugais dėl „Eurovizijos“. Man labai patiko portugalų ir švedų pasirodymai, bet buvau įsitikinęs, kad šiemet laimės Moldova, – lažybų detales atskleidė jaunasis dainininkas. – Peržiūrėjęs visus finalo pasirodymų pakartojimus, ruošiausi pakeisti savo sprendimą ir statyti už Italiją, bet pabijojau naujų lažybų sąlygų. Jei pralaimėčiau, tektų nusiskusti plikai.“

Nors šiųmetinis „Eurovizijos“ dainų konkursas pasibaigė prieš savaitę, atlikėjas pokyčiams ryžosi tik šį šeštadienio vakarą.

Asmenio albumo nuotr./Audrius Janonis
Asmenio albumo nuotr./Audrius Janonis

„Tikėjausi, kad lažybos bus užmirštos arba prieisime prie taikaus susitarimo“, – juokėsi Audrius Janonis. Pasak vaikiną kirpusios grožio specialistės, vaikino nukirptų plaukų ilgis siekia 20 cm. „Plaukus auginau metus. Jau buvau pasiekęs asmeninį rekordą. Buvo sunku tai stebėti, atrodė, kad netenku pusės savęs“, – pasakojo linksmai nusiteikęs A.Janonis.

Panašu, kad gerbėjams patiko naujasis Audriaus įvaizdis – šie jam negailėjo gražių žodžių.

„Labai gerai, kad pralaimėjai, nes nerealiai tinka tokia šukuosena“, – komentavo viena mergina. „Taigi va, kad be plaukų geriau“, – pritarė jai kita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius