-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pramogų pasaulio atstovės ruošiasi žiemai: kas naujo jų spintoje šį sezoną?

Nors ruduo šiemet džiugina šiluma ir apie žiemos speigus dar net nesinori galvoti, ne viena dailiosios lyties atstovė jau ruošia savo drabužinę šaltajam sezonui. Elegantiškas paltukas, šilta sportinė striukė, dailūs bateliai – kokiu pirkiniu šiemet džiaugiasi pramogų pasaulio atstovės?
Simona Burbaitė, Neringa Šiaudikytė, Indrė Burlinskaitė
Simona Burbaitė, Neringa Šiaudikytė, Indrė Burlinskaitė / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Simona Burbaitė ir jos „Mio Mio“ batai
Asmeninio albumo nuotr./Simona Burbaitė ir jos „Mio Mio“ batai

Tituluota gražuolė Simona Burbaitė šiemet savo spintą papildė rudeniniais „Mio Mio“ batais. „Jau seniai svajojau apie elegantiškus ir patogius batus. Vos pamačiusi juos parduotuvėje iškart supratau, kad tai – mano daiktas. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Nors dažnai taip jau būna – net nesimatavusi galiu pasakyti, kad daiktas skirtas man“, – sakė ji, tačiau batelių kainos neatskleidė, esą jei daiktas patinka, ne pinigai svarbiausia.

Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė ir jos „Pierre Ferro“ skraistė
Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė ir jos „Pierre Ferro“ skraistė

Dainininkė, grupės „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė nusprendė save pradžiuginti šilta ir stilinga „Pierre Ferro“ skraiste. Pasak atlikėjos, nėra nieko geriau, kaip apsigaubti stilinga ir gražia skraiste vėsų rudens vakarą. „Mėgstu jaukius ir patogius daiktus“, – užsiminė ji. Skraistė jai kainavo apie 1 tūkst. litų.

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudkytė ir jos „Burberry“ striukė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė ir jos „Burberry“ striukė

„Naujų pupyčių“ narė Neringa Šiaudikytė taip pat įvertino patogumą. Ji jau džiaugiasi nauja stilinga „Burberry“ striuke. „Žiemos Lietuvoje būna labai šaltos... Išbandžiau kailinius, šiltus paltus, tačiau pūkinės striukės vis tiek yra praktiškiausias drabužis šaltu oru. Prie įsigydama šį pirkinį ilgai kaupiausi, tačiau aplankiusi firminę parduotuvę – neatsispyriau“, – pasakojo Neringa.  Už striukę ji mokėjo apie 1,2 tūkst. eurų (apie 4,1 tūkst litų).

Pasak jos, nors ši striukė netiks prie vakarinės suknelės, ją ji galės dėvėti prie džinsų. „Kai lauke 20 laipsnių šalčio – mažiausiai reikia galvoti apie grožį. Svarbu nesušalti“, – sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir jos nauji žieminiai batai
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir jos nauji žieminiai batai

Oksana Pikul–Jasaitienė taip pat neatsispyrė naujų pirkinių bumui ir prieš šalčius nusprendė įsigyti dailius žieminius batus. Iš pirmo žvilgsnio – tai šilti „sniego žmogaus“ batai, tačiau elegancijos jiems suteikia karoliukais dekoruoti fragmentai. „Man labai patiko idėja – labai gražu“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius