-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijoje susituokė šokėja E.Andreikaitė: išrinktasis – verslininkas E.Barauskas

Savaitgalį vienas kitą amžinai mylėti prisiekė šokėja, „Agla Pine“ įkūrėja Eglė Andreikaitė ir verslininkas Eimantas Barauskas. Jų vestuvės vyko Prancūzijoje.
Eglė Andreikaitė
Eglė Andreikaitė / 15min klijuotė

Vestuvių šventė vyko Èze miestelyje, esančiame Prancūzijos Rivjeroje. Jaunavedžiai ir būrys svečių žvelgė į jūrą ir mėgavosi kvapą gniaužiančiu vaizdu.

Grožį papildė Manto Petruškevičiaus kurtos gėlių dekoracijos ir jaunųjų stilius. Nuotaką ceremonijos metu puošė seksuali baltos spalvos ilga suknelė.

Po oficialios dalies, vykusios neįprastoje vietoje, ant kalno, visi linksminosi vakarėlyje. Nuotaiką palaikė žinomiausius hitus grojanti gyvo garso grupė, o vakaro vedėjo vaidmuo buvo patikėtas humoristui ir aktoriui Mantui Stonkui.

Jaunieji fotografavosi, šoko, bučiavosi ir mėgavosi savo meilės švente. Jos akimirkomis svečiai ir jie patys aktyviai dalijosi ir socialiniuose tinkluose. Šventė tęsėsi ne vieną dieną.

Tiesa, Eglė pasirinko vyro Eimanto pavardę. Nuo šiol ji – Eglė Barauskienė.

Vestuvių nepraleido ir poros draugai – viešbučio „Kempinski“ vadovas Kai Schukowski su sužadėtine moterų bendruomenės „She is Glowing“ įkūrėja Dovile Urbanaite, krepšininko Arvydo Sabonio dukra Aušrinė Sabonytė bei buvusi „Olialia“ mergaitė Agnė Staškevičiūtė.

Eglei ši santuoka – antroji. Anksčiau, 2017-aisiais, ji buvo ištekėjusi už krepšininko Mindaugo Kuzminsko, tačiau jie po pusmečio išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius