Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzų šokių muzikos legenda Kid Loco kviečia vilniečius Naujuosius sutikti kartu

Naujųjų metų naktis nenumaldomai artėja. Kokį naujametį pažadą sau duoti šįkart? Kaip pasipuošti vakarėliui? Kaip į vieną būrį surinkti visus draugus? Gerai, kad bent žinai, kur švęsti – linksmą ir nuotaikingą Naujų metų sutikimo vakarėlį drauge su vienu iškiliausių prancūzų „lounge“ scenos atlikėjų Kid Loco pažada naujasis baras sostinės centre „Pavilijonas“.
Kid Loco
Kid Loco / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Naujieji metai

Rudens pradžioje sostinės Pylimo gatvėje duris atvėręs naujas „lounge“ stiliaus baras „Pavilijonas“ per trumpą laiką spėjo išpopuliarėti jaunimo gretose. Nuotaikingi vakarėliai, svečiai iš užsienio, akcijos ir atrakcijos jau pelnė miestiečių simpatijas, o dabar atėjo metas pačiai didžiausiai šventei – Naujųjų metų nakčiai. 

Pasitikti 2015-uosius „Pavilijonas“ siūlo drauge ir pažada, kad bus kaip niekad linksma: tuo pasirūpins specialiai iš Prancūzijos į Lietuvą atvyksiantis Kid Loco. Draugų būrys, gera nuotaika ir kaip niekad trankūs muzikos ritmai – ar galima Naujuosius pasitikti smagiau?

O tiems, kas Kid Loco nepažįsta, skubame paaiškinti: po šiuo šokių muzikos pasaulyje puikiai žinomu slapyvardžiu slepiasi prancūzų didžėjus Jean Yves Prieur, kuris Vilniuje lankysis jau trečią kartą. Ir tik todėl, kad Naujuosius jis nori sutikti kartu su lietuviais!

VIDEO: Relaxin with Cherry- Kid Loco

„Lounge“ muzikos scenoje Kid Loco stovi jau trisdešimt metų. Per tą laiką spėjo pasižymėti: remiksavo per 200 kūrinių, įrašė kelis iki dabar grojaraščių nepaliekančius albumus bei ne vienam dabartiniam žvaigždūnui akis atvėrusių kompiliacijų.

Dažname klubinėtojų automobilyje anksčiau nuolat skambėję jo „Dj Kicks“ ar „Another Late Night“ rinkiniai šaltas Vilniaus naktis trumpam nuspalvindavo prancūzų Rivjeros „afterių“ spalvomis, o nenuspėjami pasirodymai legendiniame „Gravity“ klube iki dabar linksniuojami tarp įspūdingiausių sostinės klubinio gyvenimo įvykių. 

Pastaruoju metu susikoncentravęs į garso takelius kino produkcijai ir darbą reklamos srityje, Kid Loco šokių aikštelių neapleidžia – smagu, kad iš keletos naujametinių pasiūlymų šis nenustojantis stebinti atlikėjas pasirinko Vilnių, o mes savo ruožtu tikimės jo nenuvilti!

Idant Viduržemio jūros koloritas nenublėstų, charizmatiškasis Vilniaus someljė Francesco di Marco iš Sicilijos ruošia specialią apšildančią programą, o ištvermingiausius po garbaus svečio pasirodymo šokdins didžėjus Žilvinas Noruišis.

VIDEO: Love me Sweet- Kid Loco

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius