Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasideda atranka į grožio konkursą „Mis Lietuva 2013“

Skelbiama nauja atranka į svarbiausią grožio konkursą „Mis Lietuva 2013“. Šią vasarą konkurso finale merginos rungsis ne tik dėl gražiausios lietuvaitės titulo, bet ir dėl kelialapių į du prestižiškiausius pasaulio konkursus „Miss World 2013” („Mis pasaulis 2013“) ir „Miss Universe 2013” („Mis visata 2013”).
Rasa Vereniūtė
Rasa Vereniūtė / „Lietuvos ryto televizijos“ nuotr.

„Dėl „Miss Universe 2013” licencijos su Donaldo Trumpo organizacija sutarėme dar pernai – prieš pat tuometinį konkursą. Tada mums patiems teko greitai apsispręsti – siųsti merginą į dar vieną pasaulinio lygio konkursą ar lukterėti dar metus. Šiemet tikrai aišku, kad iš Lietuvos į pasaulinius grožio konkursus keliaus net dvi merginos, tai yra titulai Mis „Lietuva 2013“ ir „Pirmoji vicemis“ – kone vienodai svarbūs. Žinoma, karūna papuoš tą merginą, kuri to titulo verčiausia,” – sako konkurso komisijos pirmininkas Benas Gudelis.  

Šių metų konkurso, kurį transliuos „Lietuvos ryto televizija“, atrankoje gali dalyvauti 18-24 metų merginos, kurios yra netekėjusios, išsilavinusios ar besimokančios, žavios, veiklios, siekia užsibrėžtų tikslų. Norinčios ir nebijančios išbandyti save, kviečiamos užpildyti anketas interneto svetainėje www.mislietuva.lt.

14 finalininkių, kurios paaiškės liepos 7 dieną, išrinks specialistų komisija, sudaryta iš skirtingų grožio, žiniasklaidos ir fotografijos sričių.  

„Mis Lietuva 2013“ nugalėtoja rugsėjį vyks į konkursą „Miss World 2013” („Mis pasaulis 2013“), kuris organizuojamas rugsėjį Balio saloje ir šalies sostinėje Džakartoje. „Miss Universe 2013” („Mis visata 2013”) konkursas, į kurį bus deleguota vicemis, planuojamas dar po kelių mėnesių.

Anketas galima pildyti iki liepos 5 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius