Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasižengusi Simona Nainė parodė tinkamą pavyzdį: pripažino klaidą ir pati atvyko į policiją

Prieš daugiau nei savaitę socialinių tinklų vartotojų sugėdyta už tai, kad vairuodama kartkartėmis net abiem rankom laikė mobilųjį telefoną, Simona Nainė atsidūrė policijos nuovadoje. Tiesa, savo noru – moteris atvyko prisiimti atsakomybės už tai, kad nesilaikė Kelių eismo taisyklių.
Simona Naina, Lietuvos policija
Simona Naina, Lietuvos policija / Socialinių tinklų nuotr.

15min primena, kad daugiau nei prieš savaitę oficialiame LNK televizijos feisbuko puslapyje pasirodęs laidos „Žiūrėk, Nainė už vairo“ anonsas užkūrė komentarų audrą. Sėdusi išbandyti „Mazda MX-5“ kabrioletą, Simona Nainė pasiėmė telefoną į rankas, kad galėtų prisijungti prie laisvų rankų įrangos. Deja, važiuodama ir telefonu naudodamasi žinoma laidų vedėja nusižengė Kelių eismo taisyklėms.

Vis dėlto, visuomenės dėmesio sulaukęs atvejis taip paliktas nebuvo – žinoma moteris į policiją atvyko pati, niekieno neraginama.

LNK nuotr. /Simona Nainė
LNK nuotr. /Simona Nainė

„Sugebėjimas įvertinti savo klaidas ir už jas atsakyti yra vertas pagarbos, tiesa?“ – socialiniuose tinkluose klausimą uždavė Lietuvos policija.

Kaip jie teigė, šiandien policiją aplankiusi Simona Nainė pripažino savo kaltę.

„Apgailestaudama dėl filmavimo metu padaryto pažeidimo moteris pati atvažiavo į policiją, kur jai buvo paskirta bauda už vairavimą naudojantis mobiliojo ryšio priemone rankomis“, – rašė Lietuvos policija.

Laidos ištrauka, kurioje matomas KET pažeidimas – vaizdo įraše:

VIDEO: Simona Nainė užfiksuota prie vairo su telefonu rankose

Žinią 15min patvirtino ir Policijos departamento prie VRM Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis – jo žiniomis, S.Nainei teko pakloti pusę minimalios baudos, t.y. 30 eurų, nes tai yra pirmasis jos prasižengimas.

Policija primena, kad kiekvienas, kas nusižengė Kelių eismo taisyklių reikalavimams ir jo pažeidimas buvo užfiksuotas, gali atvykti į policijos padalinį geranoriškai ir bauda bus paskirta nesiunčiant laiškų.

Šią savaitę šalies keliuose pareigūnai vykdo sustiprintą vairuotojų naudojimąsi mobiliojo ryšio priemonėmis ir veiklos, nesusijusios su vairavimo, kontrolę. Nuo vairavimo nukreiptas dėmesys gali tapti skaudaus eismo įvykio priežastimi, o už naudojimąsi mobiliuoju telefonu vairuojant gali ne tik būti skirta 60–90 eurų bauda, bet ir atimta teisė vairuoti nuo 1 iki 3 mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius