Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasmingos šventės metu aktyvios moterys paaukojo vėžiu sergančio mažylio gydymui

Trečiadienio vakarą žinomos ir socialiai aktyvios moterys rinkosi į labdaringą šventę. Jas suvienijo noras padėti akies vėžiu sergančiam 10 mėnesių mažyliui Martynui. Vakaro metu moterys ir jų atžalos ne tik produktyviai leido laiką, bet ir surinko 1245 eur vaikučio gydymui Šveicarijoje.
Baiba Skurstene-Serdiukė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Renata Jampolskė su vaikais
Baiba Skurstene-Serdiukė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Renata Jampolskė su vaikais / Akvilės Razauskienės nuotr.

„Minimukų namukų“ ketvirtasis gimtadienis atvykusioms viešnioms buvo ne tik prasmingas, bet ir malonus: vaikų laukė Elzos ir Anos programa, begalės dovanų, Liucinios Rimgailės kepyklėlės „Liu patty“ skanėstai bei tortas, neribotos šėlionės žaidimų kambaryje bei fotografuojanti mašina. Atvykusios šeimos taip pat galėjo profesionaliai įsiamžinti pas fotografę Akvilę Razauskienę („Razauskai Photography“).

Į renginį atvyko ir žinomos moterys – Renata Jampolskė, Baiba Skurstene, Liucina Rimgailė, o jam dirigavo Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

Akvilės Razauskienės nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė
Akvilės Razauskienės nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė
Akvilės Razauskienės nuotr./Renata Jampolskė su dukra
Akvilės Razauskienės nuotr./Renata Jampolskė su dukra

„Šis gimtadienis ypatingas tuo, kad šį kartą visas mūsų dėmesys buvo skirtas tik vienam mažam žmogučiui, kuris vertas būti laimingas.

Pati buvau savanorė ir lankydavau vaikučius ligoninėje, sveikindavau juos su gimimo diena, atnešdavau dovanėlių, pabendraudavau su jais ir jų mamomis. Tas mano vaikučių lankymas truko apie 1,5-2 metus, vėliau jo atsisakiau, nes tai be proto sunku – niekada nežinai, kokios būklės vaikutį rasi palatoje, kokios tą dieną bus jo ar mamytės nuotaikos ir pan. Viską išgyveni savyje, tad dažnai po apsilankymo tiesiog verkdavau automobilyje“, – sakė Ina Zinkevičienė.

„Mamų unijos“ įkūrėja Eglė Melinauskienė ir renginio sumanytoja, „Minimukų namukų“ savininkė Ina Zinkevičienė džiaugiasi, kad jas supa tiek daug gerų žmonių, kurie ne tik aukojo pinigėlius mažyliui Martynui, bet ir neatlygintai prisidėjo prie šios kilnios šventės.

„Esu labai laiminga. Ši surinkta suma – gera pradžia ir puikus įrodymas, kiek daug galime suvienydami jėgas ir kad svajonės gali tapti realybe.“

Prisidėti kviečiame ir jus!

Paramos ir labdaros fondas „Mamų unija“
Sąskaitos Nr. LT77 7300 0101 4079 5625
Paskirtis: Martynas
Bankas – Swedbank
Įm. kodas: 302288579
BIC – HABALT22
Paypal:egle@mamuunija.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius