-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pretendentė į „Mis Lietuvą“ pozavo baikerių erotiniam kalendoriui

Šį sekmadienį pyktis, ašaros ir pasiteisinimai pasipylė iš aštuoniolikmetės Deimantės, kai projekto organizatoriai paprašė paaiškinti, kada ir kodėl ji apsinuoginusi pozavo baikerių erotiniam kalendoriui. Atviromis dalyvės nuotraukomis „Iššūkį – mis Lietuva“ jau keletą savaičių atakavo realybės šou tinklaraščio komentatoriai. Paaiškėjo, kad kalendoriuje ant prabangaus motociklo apsinuoginusią gražuolę jau ilgai galėjo stebėti visi interneto skaitytojai.
Projekto „Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvė Deimantė
Projekto „Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvė Deimantė / Lietuvos ryto televizijos nuotr.

Pagal taisykles konkurse dėl šalies gražuolės titulo negali dalyvauti mergina, jei ji buvo apsinuoginusi ir tos nuotraukos buvo viešai publikuojamos. Deimantė žinojo šią taisyklę. Mergina anksčiau užsiminė, kad dirba modeliu ir yra dalyvavusi daugybėje fotosesijų. Ji užsiminė, kad teko apnuoginti nugarą, tačiau minėtame kalendoriuje matyti kur kas daugiau...

„Nesijaučiu dėl to gerai. Aš dėl to gailėjausi jau po 5 minučių, kai taip padariau, bet jau tiek ašarų praliejusi. Nenoriu, kad kas nors įžeidinėtų, nes žinau, kad aš ne kokia vulgari mergina. Nepadariau nieko. Viskas pridengta. Net veido išraiška nėra vulgari“, – teisinosi Deimantė.

Dėl panašių incidentų iš projekto jau iškrito dvi dalyvės. Po pirmosios Tomo Kaunecko provokacijos, kai fotografas įkalbinėjo merginas išsirengti prieš fotoobjektyvą, dalyvės išbalsavo apsinuoginusią Moniką. Vėliau, asmeninėms akto nuotraukoms paplitus internete, viešumos pabūgusi Renata pasiprašė išleidžiama iš televizijos projekto. Atsižvelgiant į taisykles ir minėtų merginų likimą konkurse šį sekmadienį „Iššūkis – mis Lietuva“ laidoje bus sprendžiama, ar leisti Deimantei toliau dalyvauti.

Beje, po interviu su šia dalyve vienoje baikerių interneto svetainėje publikuojamos nuotraukos greitai buvo retušuotos – nuogybės pridengtos maudymosi kostiumėliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius