Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prezidento rinkimų rezultatų laukimas su „Puikiuoju pasirinkimu 2009“!

Kartą per penkerius metus Lietuvos Respublikos žmonės turi neeilinį pasirinkimą – išrinkti naują šalies Prezidentą. Šį sekmadienį, gegužės 17-ąją piliečiai yra raginami atiduoti savo balsą už labiausiai priimtiną vieną iš septynių kandidatų.
Prezidento rinkimų rezultatų laukimas su „Puikiuoju pasirinkimu 2009“!
Prezidento rinkimų rezultatų laukimas su „Puikiuoju pasirinkimu 2009“! / TV3 nuotr.
Temos: 1 Rinkimai

Po nerimastingo laukimo kupinos popietės 21.00 val. TV3 kviečia dalyvauti specialioje šventinėje tiesioginėje informacinėje-pramoginėje laidoje „Puikusis pasirinkimas 2009“. Politikai neabejingi lietuviai, nekantriai prie televizijos ekranų laukiantys rezultatų, išgirs ne tik naujausias žinias iš balsavimo apylinkių, bet ir pamatys specialią programą, kurioje dalyvaus kandidatai į Prezidento postą, o juos kalbins pamėgti TV3 laidos „Puikusis šou“ aktoriai ir Žinių vedėjai. Vytautas Šapranauskas ir Violeta Mičiulienė, geriau pažįstama kaip teta Jadvyga, laidos svečius kamantinės angliškos arbatos gėrimo salone, teigiama TV3 prasnešime.

„TV3 žiūrovams šį vakarą bus įdomu ne tik sužinoti, kas laimėjo rinkimus, bet ir išgirsti pikantiškų detalių apie visus kandidantuojančius. Užduosime klausimus apie tėvus, vaikus, įgytas profesijas ir būsimus planus. Ar tapusi prezidente Loreta Graužinienė Prezidentūroje įsteigs stilisto etatą? Kodėl Valentinas Mazuronis augina barzdą ir kokių šunybių prikrėtė vaikystėje? Kokį ūkio planą pasirinktų Kazimira Prunskienė? Visus atsakymus TV3 žiūrovai sužinos jau šį sekmadienį“, – gegužės 17-ąją nuo 21.00 val. tiesiogiai su žiūrovais sveikinsis „Puikiojo šou” ir TV3 Žinių vedėjai.

Specialių intarpų metu TV3 Žinių studijoje svečius kalbins Renata Šakalytė ir Rokas Petkevičius. Kol kolegos klausimus uždavinės vakaro pašnekovams, Kristina Kazlauskaitė ir Vitalijus Cololo lankysis rinkimuose dalyvaujančiųjų štabuose. Rezultatų laukiantys atstovai nenuslėps įtampos, o TV3 žiūrovai pirmieji sužinos, kokiomis nuotaikomis gyvena vieniems ar kitiems kandidatams prijaučiantys politikos veikėjai.

Be to, savo slaptame kabinete, astrologijos laboratorijoje, prie žvaigždėlapių dangaus kūnų įtaką Lietuvos ateičiai analizuos vyriausiasis TV3 astrologas Naglis Šulija, o specialusis rinkimų korespondentas Džiugas Siaurusaitis iš sostinės gatvių rengs „Liaudies balso“ reportažus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius