Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš 23 metus Vaiva Mainelytė savo atviru interviu šokiravo kolegas: žiūrėkite vaizdo įrašą

Internete jau galima pamatyti laidą, kuri prieš 23 metus tapo tikra sensacija. Garsi Lietuvos kino ir teatro aktorė Vaiva Mainelytė tuo metu itin populiarioje laidoje „Xklanas“ (aut. Ligita Juknevičiūtė ir Remigijus Ruokis) davė interviu vilkėdama maudymosi kostiumėlį, be grimo, kalbėdama apie savo gyvenimą prasitarė apie depresiją ir... valgė lašinius, teigdama, kad tai yra jos grožio šaltinis.
Vaiva Mainelytė
Vaiva Mainelytė / Scanpix, asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Vaiva Mainelytė

Prisimindama šį jaunystės filmavimą, aktorė dabar sako, kad jis buvo ypatingas. Tuo metu televizijoje aktoriai pasirodydavo tik gražiai nugrimuoti, aprengti ir aptarę viską, apie ką bus kalbama interviu metu.

„Puikiai pamenu tą laidą. Jūs su operatoriumi (Remigijum Ruokiu) atvažiavote iš Šiaulių tokie jauni, drąsūs, be kompleksų ir mane užkrėtėt tuo laisvumu. Pamenu, buvo vasara, labai karšta, aš tada nėriau į tvenkinį tėvelių sode, prieš tai pasakiusi: „Mano saulė, mano jūra, mano mėlynas dangus, pabučiuokit man į rūrą, laimingiausias aš žmogus“.

Buvo smagu, bet po šios laidos kai kurie kolegos man priekaištavo, kad atrodžiau nesolidžiai, kad nereikėjo su tuo maudymosi kostiumėliu demonstruotis. Dabar tie priekaištai atrodo juokingai, nes matydama, kaip lengvai apsinuogina šiuolaikinės žvaigždės, suprantu, kad nebuvau nei labai atvira, nei drąsi. Juk tik puse lūpų prasitariau apie savo dvasines būsenas, kai buvom išvaryti iš Akademinio teatro. Taip pat ir apie asmeninį gyvenimą nepasakojau beveik nieko, bet vis tiek kolegoms užkliuvo mano atvirumas“, – sakė Vaiva Mainelytė.

„Pamenu, buvau labai laiminga, kai Vaiva sutiko filmuotis mūsų laidoje, tada ji davė interviu savo tėvelių sode, mielai pasinėrė į prisiminimus ir garsiosios „Velnio nuotakos“ scenos proga nusifilmavo vėl pusnuogė, nerdama į tvenkinį.

Buvo puiki nuotaika, mes daug juokavom, laida turėjo didžiulį pasisekimą ir reitingus. Deja, po kiek laiko mane pasiekė žinios, kad Vaiva dėl šio filmavimo turėjo nemalonumų, kolegos jai priekaištavo, kad ji buvo per daug atsipalaidavusi ir... nuoga. Buvo apmaudu, bet laikas viską sustato į savo vietas.

Po daugelio metų mūsų keliai vėl susitiko, dirbom kartu vienam projekte ir prisiminę senus laikus pasijuokėm, kad tuomet žvaigždėms buvo keliami visai kiti standartai. Šiandien žvaigždės ne tik su maudymosi kostiumėliais, bet tiesiog su apatiniais eina į sceną ir mielai pasakojasi slapčiausius savo išgyvenimus, ir nieko tai nebestebina. O tas „Xklanas“ buvo tikra bomba dėl tokių nekaltų dalykų“, – juokiasi laidos autorė Ligita Juknevičiūtė, šiuo metu kurianti projektą „Meno detektorius“.

Laidos „Xklanas“ stop kadras/Vaiva Mainelytė
Laidos „Xklanas“ stop kadras/Vaiva Mainelytė

Naujajame jos projekte ji kalbina pašnekovus ir tuo pačiu metu tapo jų portretus. „Jau sutarėm su Vaiva, kad ji nusifilmuos ir čia, netgi turiu eskizą, pagal kurį bus tapomas jos portretas. Tad, jei Dievas, duos, sukursime naują laidą originaliu formatu“, – sako ji.

Šiuo metu itin uždarai gyvenanti ir interviu beveik neduodanti Vaiva Mainelytė yra garsiausia lietuvių aktorė, gyva legenda, nusifilmavusi daugiau nei 40 kino filmų, sukūrusi daugybę teatro vaidmenų ir labiausiai išgarsėjusi miuzikle „Velnio nuotaka“ Jurgos vaidmeniu dėl garsiosios apsinuoginimo scenos vandenyje.

Laidą „Xklanas“ su Vaiva Mainelyte ir kitas laidas galima pamatyti internete Youtube kanale „Amarachi tv“ čia:

VIDEO: "X klanas" Vaiva Mainelytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius