Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš 4 mėnesius sūnų pagimdžiusi Austra Skujytė su vyru ir vaiku vakarą leido mados renginyje

Lietuvos daugiakovininkė, rutulio stūmikė, olimpinio sidabro laimėtoja Austra Skujytė (35) antradienio vakarą leido rankinių kolekcijos pristatyme Kaune. Sportininkei kompaniją palaikė vyras Valdas Grigaliūnas (31) ir sūnus Jokūbas, kuriam šią savaitę suėjo keturi mėnesiai.
Austra Skujytė su vyru Valdu Grigaliūnu
Austra Skujyė su vyru Valdu Grigaliūnu / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Austra Skujytė

A.Skujytė į Kauno klube „La Bibliothèque“ vykusį dizainerės Rasos Rožinskienės rankinių kolekcijos pristatymą atvyko, nes kūrėją puikiai pažįsta – treniruoja vieną iš jos dukterų.

„Mes daug kur vaikštome. Jokūbas labai geras“, – Žmonės.lt patikino V.Grigaliūnas. Tiesa, tėvai kol kas savo mažylį akylai saugo nuo fotografų.

Įspūdžiais apie tėvystę dalinęsis V.Grigaliūnas tvirtino, kad pagrindiniai rūpinimosi kūdikiu klausimai tenka jo mylimai moteriai. A.Skujytė, nors po truputį jau pradedanti sportuoti ir treniruoti, mažylį maitina pati.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Austra Skujytė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Austra Skujytė

„Ji ir naktį keliasi, ir dieną daugiau rūpesčių turi. Vyrai, jei kūdikis ramus, ypatingo pasikeitimo namuose nepajaučia“, – patikino mažojo Jokūbo tėtis.

Valdas Grigaliūnas pasakojo, kad šeima paniškai nebijo apsilankyti vietoje, kur daug nepažįstamų žmonių. Jokūbas mamą jau nuo pirmojo gyvenimo mėnesio išleidžia kelioms valandoms į treniruotes, kurias A.Skujytė veda savo auklėtiniams, besimokantiesiems lengvosios atletikos paslapčių.

A.Skujytė ir V.Grigaliūnas susituokė 2014 m. vasario 15 d. Kaip pranešė Žmonės.lt, pirmagimio Jokūbo pora susilaukė rugpjūčio 8 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius