Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš filmo „Kelyje“ premjerą Linas Adomaitis pasidalino savo nuotykių Amerikoje įspūdžiais

„Kaip mes su Hoku jamėm Ameriką“ – taip vadinasi atlikėjo Lino Adomaičio nuotraukų paroda, skirta filmo „Kelyje“ premjerai. Penktadienio vakarą Vilniaus kino centre „Multikino“ į filmą, pastatytą pagal Jacko Kerouaco knygą „Kelyje“, susirinkę žiūrovai galėjo grožėtis dar niekada neeksponuotomis Lino ir Hokšilos Andrade kelionės po Ameriką nuotraukomis.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Viganto Ovadnevo nuotr.
Temos: 1 Linas Adomaitis

Du draugai 2007 metais kelis mėnesius keliavo po Centrinę Ameriką, kur ne tik grožėjosi vaizdais, bendravo su vietiniais, bet ir siekė atrasti save. Visi kelionėje patirti nuotykiai įamžinti 22 nuotraukose. 

„Atrinkau tokius kadrus, kurie iliustruoja mūsų nuotykius. Kai rinkau nuotraukas, kurias pateikti, plūstelėjo prisiminimų bangelė. Labai smagi kelionės, nes tai buvo pirmoji tokia tolima kelionė, su be galo daug nuotykių“, – Žmonės.lt prisiminimais apie kelionę dalijosi Linas.

Atlikėjas taip pat neslėpė, kad labai pasiilgo kelionių, nes šiais metais jam pavyko aplankyti tik Norvegiją. „Mano siela labai veržiasi kažkur išlėkti, bet konkrečių planų neturiu, pas mane viskas – ekspromtu“, – sakė L.Adomaitis.

Į parodos pristatymą ir filmo „Kelyje“ premjerą susirinko ir nemažai žinomų pramogų pasaulio atstovų – Monika Linkytė, Nerijus Juška, Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė, Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina, Justina Ragauskaitė-Grybauskienė su vyru Pauliumi.

Atlikėjas L.Adomaitis šiais metais taip švenčia ypatingą jubiliejų. Lygiai prieš 15 metų prasidėjo jo muzikinė karjera. 

Viganto Ovadnevo nuotr./Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius