-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prieš „Lietuvos perlų“ pusfinalį – skausmas ir ašaros

Šį šeštadienį bus paskutinė „Lietuvos perlų“ laida prieš projekto pusfinalį. Įpusėjęs projektas įgauna pagreitį, o šauniausia Lietuvos dama pretenduojančios tapti moterys vis sunkiau suvaldo jaudulį ir įtampą.
„Lietuvos perlų“ dalyvė Nijolė Valantejienė
„Lietuvos perlų“ dalyvė Nijolė Valantejienė / TV3 nuotr.
Temos: 2 Rinkimai Skausmas

„Mes nenorime Nijolės“, – ištars „Strėlių“ komandos kapitonė Irena, kai ši pasiprašys priimama pas jas ir išreikš norą palikti „Plaštakių“ komandą.

Nijolė aiškins, kad šioje komandoje ji jaučiasi nesuprasta, nepritampa prie komandos draugių, todėl nori pereiti pas konkurentes. Toks Nijolės pageidavimas sukels tikrą paniką ir konfliktus tarp dalyvių – juk kiekviena jautėsi apsipratusi ir susidraugavusi su savo komanda.

Į šį konfliktą įsiterps Madam, kuri dažnai priima ne itin populiarius sprendimus. Šįkart Madam sprendimas sukels ypač daug skausmo ir ašarų. Kaip ji išspręs Nijolės problemą – TV3 žiūrovai sužinos jau šį šeštadienį laidoje „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“.

„Jaučiuosi lyg kas man būtų amputavęs vieną pirštą“, – verks Irena iš Alytaus, kai vakaro konfliktas pasieks kulminaciją. 

Kaip pastebėjo laidos kūrėjai, gyvendamos Taujėnų dvare damos kasdien tobulėja ir mokosi. O dabar kiekviena vis dažniau pagalvoja apie pergalę, todėl natūralu, kad kyla konkurencinė įtampa. Šį šeštadienį laidos žiūrovai  pamatys pačius aštriausius ir netikėčiausius damų charakterio kampus, kurie atsiskleis netikėto konflikto metu.

Nepaisant visų nesutarimų, Taujėnų dvaro viešnios randa laiko džiaugtis gyvenimu ir noriai dalyvauja jaunatviškose pramogose. Šio šeštadienio laidoje žiūrovai pamatys, kaip „Lietuvos perlų“ dalyvės linksminsis naktiniame klube. Jame damos ne tik bendraus su vakaro svečiais, bet ir vaišins juos savo pagamintais kokteiliais, kurių receptus sukūrė pačios.

Laidos kūrėjai prasitaria, kad tų kokteilių sudėtis nepadarytų gėdos jokiam barmenui – damų gėrimams tikrai netrūko stiprumo.

Artėjant pusfinaliui damos ne tik linksminasi, bet ir intensyviai repetuoja – laidos žiūrovams ruošia įspūdingus šokių pasirodymus. Pusfinalio metu dvi mažiausiai žiūrovų balsų sulaukusios damos paliks projektą, o daugiausiai  balsų turinti dama gaus neliečiamybę ir pateks tiesiai į finalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius