Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš mėnesį pagimdžiusi Valerija Černych stebina savo figūra: „Noriu kuo greičiau pradėti sportuoti“

Birželio pradžioje vieno garsiausių Lietuvos futbolininko Fiodoro Černycho ir jo žmonos Valerijos šeimą aplankė gandrai – porai gimė sūnus. Prabėgus vos mėnesiui po gimdymo V.Černych pasidalijo nuotrauka, kuri iš karto sulaukė pagyrų – joje moteris atgavusi puikias kūno formas.
Valerija Černych, Fiodaras Černychas su sūnumi Matvejumi
Valerija Černych, Fiodoras Černychas su sūnumi Matvejumi / Asmeninio albumo nuotr.

Fiodorui ir Valerijai Čenychams sūnus gimė pirmąją vasaros dieną – birželio 1-ąją. V.Černych sako, kad pirmagimis gerokai pakeitė judviejų su vyru gyvenimą.

„Jaučiame didelę atsakomybę dėl to, kad mūsų šeimoje atsirado naujagimis. Tai nelengva misija, tačiau mes jai esame pasiruošę“, – 15min sakė V.Černych.

Kartu pora jau daugiau kaip aštuonerius metus. Vestuves Fiodoras ir Valerija iškėlė praėjusių metų birželį. Nors Valerija kilusi iš Baltarusijos, pora vestuves nusprendė iškelti Lietuvoje. Būtent Baltarusijoje ir užgimė Fiodoro ir Valerijos jausmai. Futbolo aikštelėje juos suvedė toje pačioje baltarusių komandoje su Fiodoru žaidęs Valerijos brolis.

Asmeninio albumo nuotr./Valerija ir Fiodoras Černychai
Asmeninio albumo nuotr./Valerija ir Fiodoras Černychai

V.Černych pasakoja, kad vaikas jų šeimoje buvo labai lauktas ir planuotas. Fiodoras svajojo apie pirmagimį sūnų, galiausiai jo noras išsipildė – savo rankose jis jau laiko sūnų Matvejų.

„Vyrams labai svarbu, kad jų pirmasis vaikas būtų berniukas. Tai jiems suteikia daug džiaugsmo. Nežinau kodėl, bet visą nėštumo laiką jaučiau, kad tai bus berniukas, tai buvo tarsi kažkokia intuicija“, – kalbėjo V.Černych.

Pasak Valerijos, gimus sūnui, judviejų su Fiodoru gyvenimas gerokai pasikeitė. Matvejus dabar pats svarbiausias žmogus jų gyvenime, visi poros planai priklauso nuo mažylio. Kiekvieną dieną tenka derintis prie vaiko, viskas priklauso nuo to, kaip jis jausis.

V.Černych sako jaučianti didelį dėkingumą savo seneliams, jie dažnai padeda porai prižiūrėti vaiką. Tačiau didžiausias krūvis vis dėlto atitenka Valerijai.

„Kiekvieną naktį keliuosi maždaug tris kartus tam, kad pamaitinčiau sūnų. Jis valgo kas dvi valandas. Būtent tai man šiuo metu ir yra sunkiausia. Esu žmogus, kuris mėgsta pamiegoti“, – šypsodamasi sakė Valerija.

Asmeninio albumo nuotr./Valerija Černych su sūnumi Matvejumi
Asmeninio albumo nuotr./Valerija Černych su sūnumi Matvejumi

Tačiau visa tai – niekis, svarbiausia, kad mažylis jaustųsi gerai: „Kai pamatau, kad mažylio akys linksmos ir jis juokiasi – visi nuovargiai ir sunkumai užsimiršta.“

V.Černych šiuo metu negali padėti ir jos vyras F.Černychas. Jis šiuo metu su komanda ruošiasi sezonui Austrijoje, tačiau jau netrukus žada grįžti pas šeimą. Kai vyras išvykęs, žmona su juo bendrauja vaizdo skambučiais.

Vos prieš mėnesį pagimdžiusi, V.Černych jau dabar stebina puikiomis kūno linijomis. Socialiniame tinkle moters nuotraukos sulaukė ne vieno pagyrimo. Tačiau pasak Valerijos, jos kūnas dar neprimena to, kuris buvo anksčiau, prieš nėštumą.

Asmeninio albumo nuotr./Valerija ir Fiodoras Černychai
Asmeninio albumo nuotr./Valerija ir Fiodoras Černychai
Asmeninio albumo nuotr./Valerija Černych
Asmeninio albumo nuotr./Valerija Černych

„Tam, kad kūnas sugrįžtų į savo ankstesnes formas, reikia laiko. Artimiausiu metu planuoju apsilankyti pas gydytojus, kurie man patars, ką turėčiau daryti. Tai pat labai nekantrauju, kada man leis vėl pradėti sportuoti“, – sakė futbolininko žmona.

Šiuo metu Valerija laikosi griežtos dietos, nevartoja jokių sūrių, saldžių ir aliejuje keptų produktų. Viso to atsisakyti tenka dėl sūnaus – moteris jį maitina krūtimi, tad kol vystosi kūdikio organizmas, labai svarbu, kaip maitinasi jo mama.

Paklausta, į ką mažasis Matvejus panašus, Valerija sako, kad kol kas tai nuspėti sunku. Šiuo metu vaiko plaukai šviesūs, o akys mėlynos. Pasak V.Černych, draugai sūnuje įžvelgia panašumų į tėtį.

Asmeninio albumo nuotr./Fiodoras Černychas su sūnumi Matvejumi
Asmeninio albumo nuotr./Fiodoras Černychas su sūnumi Matvejumi

„Maži vaikai labai greitai keičiasi, galbūt po mėnesio jis atrodys visiškai kitaip. Mums, tėvams, jis yra pats gražiausias sutvėrimas visame pasaulyje. Jis ramus ir noriai valgo. O kalbant apie charakterį, jį tikrai dar labai sunku nuspėti, reikia palūkėti“, – 15min apie vaiko savybes kalbėjo V.Černych.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius