Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Prieš metus prisipažinę, kad skiriasi, Giedrius Masalskis ir Asta Stašaitytė kreipėsi į teismą

Praėjusį gruodį laidų vedėjai Giedrius Masalskis (47) ir Asta Stašaitytė (47) viešai prisipažino apie byrančią santuoką. Praėjus metams, poros skyrybų dokumentai pasiekė teismą.
Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Giedrius Masalskis
Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Giedrius Masalskis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

2017 metų gruodžio 1-ąją Giedrius Masalskis ir Asta Stašaitytė nusprendė viešai prisipažinti, kad suka skirtingais keliais. Poros santuoka truko 16 metų.

Po šio prisipažinimo praėjus metams, poros skyrybų dokumentai pasiekė teismą. 15min žiniomis, rugsėjo mėnesį Vilniaus apylinkės teismas sulaukė Giedriaus ir Astos prašymo nutraukti jųdviejų santuoką bendru sutikimu. Kai kreipdamiesi į teismą sutuoktiniai vienas kito nekaltina, jų skyrybų bylos svarstymas neturėtų užsitęsti.

15min žiniomis, trečiadienį byla bus nagrinėjama rašytinio proceso tvarka.

Apie skyrybas pranešė feisbuke

„Brangūs draugai ir visi, kam tai gali būti įdomu. Mes nusprendėme skirtis. Nesugebėjome išsaugoti jausmų, abu nebematome prasmės būti kartu. Labai gaila. Bet juk patyrėme daugybę neįkainojamų gyvenimo akimirkų drauge ir auginame du nuostabius sūnus.

Labai prašome, padėkite mums patiems visa tai išgyventi ramybėje, neskaudindami komentarais ir užuojautomis, netrukdydami skambučiais ir klausimais. Verčiau palaikykite mus, radusius drąsos ieškoti sprendimų, harmonijos sau ir vaikams. Ačiū“, – tokia žinute feisbuke praėjusių metų gruodžio 1-ąją pasidalijo ir Asta Stašaitytė, ir Giedrius Masalskis.

Po šio įrašo Asta atsitvėrė tylos siena ir skyrybų tema nebekalbėjo. Tačiau Giedrius ne vienoje laidoje prisipažino apie savo išgyvenimus. G.Masalskį tuo metu viena po kitos užgriuvo nelaimės – tėvo mirtis, įmonės bankrotas ir galiausiai – skyrybos. Giedrius prisipažino, kad teko kreiptis ir į psichologą.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Asta ir Giedrius Masalskiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Asta ir Giedrius Masalskiai

„Nesutinku, kad reikia laikytis vienas kito įsitvėrus. Jeigu tu matai, kad iš esmės – skirtingas žmogus, skiriasi tavo požiūris arba atsitinka įvykis, kuris nebeleidžia tau kartu gyventi, tai aš manau, visgi geriau nebegyventi kartu. Tu neturi vardan ko gyventi, jei bijai išsiskirti“, – kalbėjo G.Masalskis.

Kalbos, kad Asta ir Giedrius Masalskiai suka į skirtingas puses, sklandė kelis pastaruosius metus. Sutuoktiniai kartu nebesirodydavo ir viešuose renginiuose.

Pažintis – radijo stotyje

Asta ir Giedrius susipažino, kai abu dirbo radijo stotyje M-1. Tuo metu itin populiarūs radijo laidų vedėjai susituokė 2001-ųjų rugsėjį Palangos bažnyčioje. Iki vestuvių Asta ir Giedrius draugavo trejus metus. Pora augina du sūnus.

Radijo stotyje Giedrius dirbo nuo 1992-ųjų pabaigos. Iš Klaipėdos į Vilnių persikrausčiusi Asta taip pat pradėjo vesti M-1 laidas. Ypač klausytojai buvo pamėgę jos ir Livijos Gradauskienės vedamą laidą „Tarp mūsų, mergaičių“. Asta ir Giedrius juokais Liviją net vadino savo piršliene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius