Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo Simona Albavičiūtė-Bandita: mylimasis Andrius Židkovas pasipiršo Afrikoje

Socialiniame tinkle „Instagram“ radijo laidų vedėja Simona Albavičiūtė-Bandita (34) pasidalijo džiugia žinia – atostogaudama Afrikoje susižadėjo su mylimuoju ledo ritulininku Andriumi Židkovu (28).
Simona Albavičiūtė-Bandita ir Andrius Židkovas
Simona Albavičiūtė-Bandita ir Andrius Židkovas / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

„Vis dar neįtikėtina, kad plaukėm pažiūrėti jūros žvaigždžių, o vidury vandenyno manęs paklausė: „Ar būsi mano žmona?“ Taip!!! Buvo taip netikėta, kad klausydama Andriaus, visą laiką galvojau, kad esu filme, nepamenu nei vieno žodžio.

Oh! 2019 baigiasi su maksimaliais siurprizais! Galiu pasakyti tik viena! Andriau, Ilgai mums ir laimingai“, – instagrame džiugomis naujienomis pasidalijo radijo laidų vedėja.

15min primena, kad pora pirmą kartą viešai pasirodė „Žmonės 2018“ apdovanojimuose. Tuo metu paklausus radijo laidų vedėjos, koks šalia esančio mylimojo vardas, Simona lakoniškai atsakė, kad Andrius.

Nors Simona savo asmeninius santykius kurį laiką laikė po devyniais užraktais, tačiau galiausiai per apdovanojimus atskleidė, kad jiedu draugauja keletą mėnesių.

„Kartu esame pusę metų. Tiesiog dabar pirmą kartą renginyje pasirodėme drauge. Ilgą laiką buvau viena, o dabar pusę metų – dviese“, – 15min sakė Simona.

Tiesa, į detales ji nesileido. „Dar nenoriu, ne laikas, apsieikime be interviu, – nedaugžodžiavo laidų vedėja, pridūrusi: – Esame seni pažįstami.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius