-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prieš varžytuves su tėčiu „Lietuvos balse“ Soliaris turės iškęsti operaciją

Pastarosios savaitės LNK projekto „Lietuvos balsas“ dalyviui Algimantui Minalgai-Soliariui buvo nelengvos. Patyręs skaudžią traumą krepšinio aikštelėje, vaikinas neteko 3 dantų, todėl jam teko ryžtis skausmingai operacijai. Po jos išgijęs, jis trokšta tik vieno – uždainuoti kartu su savo tėčiu Artūru, kuris taip pat ryžosi dalyvauti „Lietuvos balse“.
Artūras Minalga, Soliaro močiutė ir Soliaris
Artūras Minalga, Soliaro močiutė ir Soliaris / LNK nuotr.

„Nelaimė atsitiko maždaug prieš tris savaites. Kadangi krepšinis – mano mėgstamiausias žaidimas, sugalvojau pažaisti su bičiuliais, net nenumanydamas, kad viskas taip tragiškai baigsis. Kai siekiau atkovoti kamuolį, vienas augalotas vyrukas netyčia man užvožė. Smūgis buvo toks stiprus, kad netekau trijų dantų, o vienas sulindo tiesiai į nervą“, – prisimena vaikinas.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad šį penktadienį Soliariui atliekama speciali operacija, kurios metu jam bus sudėti nauji dantys. Prieš eidamas į operacinę dainininkas neslėpė baimės. „Šiuo metu ruošiuosi vykti į kliniką, kur manęs jau laukia medikai. Nemeluosiu, žiauriai bijau. Kiek mane informavo, operacija truks mažiausiai tris valandas, bet tikiuosi, kad ji pavyks, nebekils jokių komplikacijų ir aš vėl galėsiu dainuoti“, – penktadienio vidudienį oficialios „Lietuvos balso“ svetainės lietuvosbalsas.lnk.lt žurnalistams sakė Soliaris.

Algimantas atvirauja, kad po operacijos nori kuo greičiau pasveikti, nes laukia ateinančio sekmadienio „Lietuvos balso“ laidos. Joje, be paties Soliario, dalyvaus ir vaikino tėtis Artūras. „Visada svajojau uždainuoti drauge su tėčiu. Labai tikiuosi, kad mums abiem pavyks gerai pasirodyti „Aklosiose perklausose“ ir patekti į kitą projekto etapą – „Muzikines dvikovas“. Šiuo metu tai viena didžiausių mano svajonių“, – prisipažino pašnekovas.

Ar išsipildys Soliario troškimas uždainuoti su tėvu, ar šiai svajonei bus lemta dužti į šipulius, paaiškės jau trečiojoje „Lietuvos balso“ laidoje šį sekmadienį, 19 valandą, per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius