Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prodiuseris Martynas Tyla: „Atia, 100 litų!“

Sashos Son(g) prodiuseris Martynas Tyla valstybės piniginę papildė šimtu litų. Incidentas įvyko pakeliui į Jūrmalą, kur turėjo vykti jo globojamo dainininko koncertas.
Martynas Tyla
Sashos Son(g) vadybininkas Martynas Tyla. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 TV Martynas Tyla

Užsižiopsojęs pro langą, vyriškis už greičio viršijimą paklojo pareigūnams 100 litų, teigiama televizijos išplatintame pranešime.

Šiuo metu „Lietuvos ryto“ projekte „Kodas N97” dalyvaujantis ir visus savo veiksmus mobiliuoju telefonu filmuojantis prodiuseris, užfiksavo ir šias nuostolingas savo kišenei akimirkas.

„Atia, 100 litų. Ką padarysi, teks susimokėti, valstybė laimi, vėl iš mūsų atima pinigus. Atsiprašome valstybės, kad ją skriaudžiame kai kada“, – savo vaizdo dienoraštyje ironizuoja Martynas Tyla.

Prodiuseris vairuoja automobilį 18 metų. Didžiausia jam skirta bauda siekė 300 litų. M.Tyla paskaičiavo, kad kasmet už nuodėmes kelyje susimoka vidutiniškai po 100 litų, tad per savo, kaip vairuotojo ,karjerą jau yra paklojęs kelių patruliams beveik 2000 Lt.

Martyno Tylos baudos akimirkos – projekte „Kodas N97“ – jau šį ketvirtadienį, 22.10 val., per „Lietuvos ryto televiziją“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius