-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 04 /18:09

Prodiuseris Rolandas Skaisgirys ir jo sužadėtinė Vaida Poderytė susilaukė pirmosios atžalos

Prodiuserio Rolando Skaisgirio (42) sužadėtinė Vaida Poderytė (22) jau sūpuoja pirmagimį. Penktadienį pora susilaukė sūnaus.
Rolandas Skaisgirys ir Vaida Poderytė
Rolandas Skaisgirys ir Vaida Poderytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Portalo Žmonės.lt žiniomis, V.Poderytė į Vilniaus gimdymo namus atvyko penktadienį. Gimdymas vyko be komplikacijų, berniukas pasaulį išvydo 15.45 val. Vaida anksčiau buvo minėjusi, kad norėtų gimdyti natūraliai ir be nuskausminamųjų.

Tėvu tapęs lietuviškų serialų prodiuseris juokėsi, kad sūnus toks pat aukštas kaip ir jis. Penktadienio vakarą laiminga šeima buvo kartu ligoninėje. 

Susižadėjo rugsėjį

Pernai rugsėjį Rolandas savo mylimajai įteikė sužadėtuvių žiedą su deimantu. Pirmagimio besilaukusi Vaida tuomet tikino, kad jų sužadėtuvės įvyko ne iš reikalo, o iš meilės. Pora kūdikio susilaukė kiek daugiau nei po metų draugystės.

V.Poderytė su žinomu prodiuseriu susipažino studijuodama pirmame kurse Vilniaus universitete, Užsienio kalbų institute. Vaida pripažino, kad pradžioje dvejojo, ar verta megzti santykius su kartą jau išsiskyrusiu prodiuseriu.

Pirmą kartą viešumoje kaip pora Vaida ir Rolandas pasirodė 2011 metais įvykusiame TV3 sezono pristatyme.

Nėštumas buvo staigmena, kurią pirmiausia man pačiai reikėjo suprasti.  Dabar jau viskas, nerimas išsisklaidė, ramybė...

Kone perpus už savo sužadėtinį jaunesnė V.Poderytė rugsėjį žurnalui „Žmonės“ pasakojo apie nėštumo džiaugsmus. „Nėštumas buvo staigmena, kurią pirmiausia man pačiai reikėjo suprasti, įvertinti, suvirškinti.  Dabar jau viskas, nerimas išsisklaidė, ramybė... Suprantu, kad nėštumas ne atima, o duoda. Gavau didžiulę dovaną ir visai nesvarbu, kad planai keičiasi, kad kažką teks palikti ateičiai, o kažkas galbūt ir visai neįvyks. Svarbu, kad myli, kad jautiesi mylima, visa kita galima perplanuoti kitaip“, – anksčiau pasakojo V.Poderytė.

Mergina tikino, kad per keletą nėštumo mėnesių pasijuto suaugusi. „Jau nebegalime sugalvoję išlėkti į Pietų Ameriką – vaikeliui nesaugu. Visas egoizmas kažkur išgaravo... Ir pirmą kartą manęs nebegąsdina didėjantys skaičiukai ant svarstyklių. Viskas tapo paprasta ir lengva. Nors mano charakteris, švelniai tariant, paūmėjo. Juokauju, jei Rolandas pakęs mane šituos devynis mėnesius, mes gyvensime ilgai ir laimingai“, – žurnalui „Žmonės“ kalbėjo Vaida.

Rolandas ir Vaida vestuves kelti žada ateinančią vasarą. R.Skaisgiriui tai bus antroji santuoka, mat vyras buvo vedęs Valdonę Bezaraitę, tačiau po ketverių metų pora pasuko skirtingais keliais.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Rolandas Skaisgirys ir Vaida Poderytė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Rolandas Skaisgirys ir Vaida Poderytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius