-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projektą „Šok su manimi“ palikęs parolimpietis T.Kairys dėkojo juo patikėjusiai partnerei

Į antrąją sezono pusę persivertęs TV3 projektas „Šok su manimi” praėjusio šeštadienio vakarą atsisveikino su dar viena pora. TV3 žiūrovų ir komisijos sprendimu du šeštadienius iš eilės mažiausiai balų surinkusi parolimpiečio Tomo Kairio ir Violetos Burneikienės pora savaitgalį paskutinį kartą sukosi ant svajingojo „Šok su manimi” parketo. Ne vienam televizijos žiūrovui viltį, kad gyvenime nėra neįmanomų dalykų, padovanojęs Tomas Kairys pasitraukdamas iš projekto džiaugėsi čia įgyta patirtimi ir naujomis pažintimis.
Tomas Kairys ir jo partnerė
Tomas Kairys ir jo partnerė / BFL nuotr.

„Esu labai dėkingas visai TV3 „Šok su manimi“ komandai, o ypač savo partnerei Violetai Burneikienei, kuri turėjo tiek kantrybės, patikejo manimi ir suteikė man tokį didelį džiaugsmą. Aš išmokau šokti. Aš šokau!”– be jokio pralaimėjimo kartėlio balse atviravo Tomas.

„Projekto pradžioje Tomas šoko su kita partere, kuriai parolimpiečio kojos protezas trukdė repetuoti ir ši nematė galimybių su juo dalyvauti projekte „Šok su manimi“. Tačiau mes juo tikėjome, matėme, kaip sunkiai jis dirba, kartais kojos protezas jam  odą nutrindavo iki kraujo, dėl to pakeitėm partnerę ir džiaugėmės, kad jam pavyko įrodyti, jog žmogaus galimybės neribotos“, – buvusio dalyvio pasiekimu džiaugėsi projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyviai praėjusį šeštadienį pasirodė pagal jiems duotą kino filmų temą. Žiūrovams labiausiai patiko Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus pasirinkta ištrauka iš lietuviškos klasikos „Velnio nuotaka“. Nors Ona repetuodama šokį patyrė kelio traumą, vis dėlto kęsdama skausmą nenuvylė TV3 žiūrovų ir su Andriumi atliko savo šokį. Tiesa, dar nesibaigus transliacijai vienai elegantiškiausių „Šok su manimi“ dalyvių teko palikti studiją ir greitosios pagalbos automobiliu vykti į ligoninę dėl sutinusio kelio.

„Sekmadienį tynimas šiek atlėgo, bet negaliu sulenkti kojos. Šiandien bus atliktas magnetinio rezonanso tyrimas. Žiūrėsim kas bus. Aš tikiuosi, kad po poros dienų galėsiu treniruotis, – nenusimena Ona, tvirtai tikėdama, kad ši trauma neprivers jos palikti projekto. Žiūrovų palaikymo sulaukė Martyno Malakausko ir Eglės Straleckaitės pora, pasirinkusi filmą „Tarzanas“. Išpuoselėtas Martyno kūnas ir visuomet žavinga seksualioji Eglė užbūrė ne tik žiūrovus, o ir komisijos narius. Beje, jie daugiausia simpatijų atidavė aktorei Inetai Stasiūlytei ir Deividui Meškauskui. Jiedu atliko spalvingą šokį, pasirinkę filmą „Mulen Ružas“.

Vis dėlto, susumavus dviejų TV3 projekto „Šok sumanimi“ laidų komisijos ir žiūrovų balsus, pirmoji vieta atiteko vos kojas spėjusiems apšilti projekto naujokams – M. Malakauskui ir E. Straleckaitei. Antroji vieta – O. Kolobovaitei ir A. Butkui, o komisiją apstulbinusi Inetos ir Deivido pora liko trečioje vietoje.

Paskutinėje vietoje likusius svajingą rumbą šokusius Tomą Kairį ir Violetą Burneikienę jau kitą šeštadienį pakeis nauji dalyviai. Intensyviai repeticijose pluša charizmatiškasis ir kandusis aktorius Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė. Artėjantį šeštadienį, spalio 30 dieną, 19.00 val. „Šok su manimi“ projekte dalyvių ir TV3 žiūrovų lauks šiurpą varantis Helovino vakaras. Ant parketo žada pasirodyti pats Svynis Todas, Drakula, Kruvinoji Meri ir ryškiausios anapilin išėjusios žvaigždės – Marlen Ditrich, Džo Dasenas, Maiklas Džeksonas ir kiti.

Kraują stingdanti, stulbinanti ir nepakartojama projekto „Šok su manimi“ tiesioginė transliacija – jau šį šeštadienį 19.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius