Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekte „Lietuvos talentai“ Mindaugą Stasiulį ne juokais išgąsdino smauglys

Praėjusio sekmadienio TV3 projekto „Lietuvos talentai“ atrankų laidoje, transliuotoje iš Klaipėdos ir Kauno, teisėjai komentuodami pasirodymus nusprendė, kad jų tarpusavio santykius temdo neišsklaidyti neaiškumai.
Mindaugas Stasiulis
Mindaugas Stasiulis / TV3 nuotr.

Po kantri muzikos atlikėjo Virgio Stakėno giminaičio Manto pasirodymo Marijui užkliuvo per didelės Adolfo Večerskio pagyros, o kai senovės kario kalavijas skriejo arčiau Rūtos, Marijus pajuokavo, kad nukirtus jai galvą palengvėtų Lietuvai. Tiesa, po tokių žodžių jam reikėjo ne tik atsiprašyti, bet ir apdovanoti žaviąją teisėją bučiniu į skruostą.

Teisėjų tarpusavio replikos dalyvių, laukiančių verdikto, veiduose įžiebia šypsenas, todėl grįžę į užkulisius, kur jų laukia laidos vedėjai Džiugas Siaurusaitis ir Mindaugas Stasiulis, pirmiausiai džiaugiasi ne savo šlove, o girdėtais gandais.

Šį sekmadienį pasirodžiusi kaunietė Greta Jurkonytė, klausydama verdikto, Adolfo pageidavimu į užkulisius turėjo atiduoti smauglį. Nors Džiugas jau pernai buvo įpratęs prie besiraitančių gyvių ir mielai juos dedasi ant kaklo, Mindaugas šį kartą ne juokais persigando. Vedėjui net pasirodė, kad smauglys jam grybštelėjo, nors iš tikrųjų tuo metu šaltakraujis ramiausiai snaudė ant Gretos draugo rankų.

„Jie man – ne draugai, aš jiems ne grobis“, – stumdamas šalin smauglį sakė Mindaugas. Kitą sekmadienį TV3 projekte „Lietuvos talentai“ – egzotinių šokių šokėjos, dainuojantys talentai, triukus ore išdarinėjanti keturiolikmetė, kalbanti „atbulai“ mergina ir savo talentu tikintys, bet teisėjų neįtikinę lietuvaičiai.

„Dažnas manęs klausia, ar dar liko Lietuvoje talentų. O aš po kiekvienų atrankų suprantu, kiek daug žmonių be reikalo iki šiol nedrįso eiti į viešumą. Ir labai dažnai tie, nedrąsiausieji, būna patys talentingiausi“, – sako „Lietuvos talentų“ režisierius Mindaugas Meškauskas.

Netikėtas ir talentingiausiais šalies žmonėmis praturtintas TV3 projektas „Lietuvos talentai“ – sekmadienį, spalio 24 dieną, 19.30 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius