Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekte „Šok su manimi“ – dar nematytas šviesos ir UV šou

Šį šeštadienį, lapkričio 20 d., tiesioginiame TV3 eteryje projekto „Šok su manimi“ metu žiūrovai išvys iki šiol dar neregėtą „Ugnies valdovų“ šviesos ir UV šou. Tai bendras fakyrų studijos projektas su Kristinos Kliukevičiūtės treniruojamomis gimnastėmis – pasirodyme dalyvaus 10 žmonių, tačiau dėl specialių efektų žiūrovams teks pasukti galvas, kiek iš tikrųjų scenoje yra artistų.
Lazeriai
Lazeriai / Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Šok su manimi

Nebe pirmą kartą pasirodantys tiesioginiame televizijos eteryje, „Ugnies valdovai“ teigia vis dar turintys ką parodyti net ir išrankiausiems žiūrovus. Anksčiau stebinę ugnies šou ir meistrišku žongliravimu degančiomis tūrinėmis konstrukcijomis, šį sykį „Ugnies valdovai“ pristato dar nematytą šviesos ir ultravioletinių spindulių šou.

Nors Lietuvoje tokio pobūdžio pasirodymai populiarėja, tačiau vis dar esame vieni iš nedaugelio, kurie rengia ultravioletinės šviesos šou. Pasirodymas atliekamas tamsoje, šviečiant tik ultravioletinei šviesai. Dėl šio efekto tamsios kūno dalys žiūrovui yra nematomos, o balta šviesa (audiniai) ir šviesių atspalvių audinių švytėjimas yra sustiprinamas“, – pasakoja Saulius Venclauskas, fakyrų studijos „Ugnies valdovai“ vadovas. Pasirodymas bus atliekamas skambant ispaniškai muzikai, jo metu fakyrai pademonstruos net penkių skirtingų įrankių išgaunamus efektus.

Pasirodymui šokių projekte ruoštasi itin atsakingai – nuolatinės bendros ir individualios treniruotės, technikos derinimas ir kiti paruošiamieji darbai pastaruosius mėnesius atėmė beveik visą fakyrų laiką. Specialiai šiam renginiui „Ugnies valdovų“ komanda įsigijo profesionalias 400 W ultravioletinės šviesos lempas. Mergaites, kurios demonstruos „gyvatišką“ lankstumą, treniruoja Atlantos olimpinių žaidynių dalyvė, 10 kartų Lietuvos meninės gimnastikos čempionė. „Ugnies valdovų“ ir gimnasčių projektą pirmieji galės išvysti ir įvertinti žiūrovai tiesioginės projekto „Šok su manimi“ transliacijos metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius