Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projektą „Šok su žvaigžde“ paliko Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas

Šeštadienio vakarą televizijos eteryje pasirodė jau ketvirtoji „Šok su žvaigžde“ laida. Dešimt projekto dalyvių pastarąją savaitę aistringai dirbo, kad pakerėtų žiūrovų ir komisijos širdis. O vakaro pabaigoje, susumavus komisijos narių ir žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad šįkart projektą paliko Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas.
Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas
Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas / Edvardo Blaževič/LRT nuotr.

Praėjusį šeštadienį susumavus komisijos bei žiūrovų balus paaiškėjo, kad antrieji projektą turėjo palikti aktorius Mantas Vaitiekūnas ir Ieva Konopliovaitė. Šį vakarą ant šokių parketo išvydome dešimties porų šokius, kuriems be galo reikėjo žiūrovų palaikymo – kaip ir kiekvieną šeštadienį, susumavus komisijos ir žiūrovų balus, viena pora turėjo palikti projektą. Jais tapo Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas.

Ant „Šok su žvaigžde“ parketo šįkart – daugybė kruopščiai parengtų šokių: nuo valso iki pasodoblio, nuo rumbos iki tango ar sambos ir džaivo.

Laidos akimirkos – galerijoje:

Ketvirtoje laidoje dėl išlikimo varžėsi sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, atlikėja Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas, raitelė, reklamos specialistė, prekių ženklo kūrėja Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj.

Savo jėgas šokio aikštelėje taip pat išbandė choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė, aktorė Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas, atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker, dainininkė Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas, LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

Vakaro pabaigoje žiūrovų laukė praėjusių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos favorito, atlikėjo Gebrasy muzikinė premjera. Šokių aikštelėje Gebrasy atliko naujausią dainą „Outta Love“.

Ketvirtajame šokių vakare dalyvius vertino sportinių šokių profesionalai – Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, daugkartinės Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų nugalėtojos Lina Chatkevičiūtė ir Eglė Visockaitė. Kaip ir kasmet, dalyvius vertina ne tik profesionalų komisija – savo balsą už patinkančią porą kviečiami atiduoti ir projekto žiūrovai.

Ketvirtos laidos komisijos narių balai:

1. Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė – 29

2. Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas – 27

3. Jomantė Šležaitė ir Rafal Narkevič – 25

4-5. Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas – 24

4-5. Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis – 24

6. Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj – 23

7. Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas – 22

8. Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas – 21

9-10. Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė – 20

9-10. Norbertas Liatkovskis-Norbė ir Viktorija Šeinker – 20

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius