Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su projektu „Šok su žvaigžde“ atsisveikino Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas

Šeštadienio vakarą LRT eteryje – jau penktoji „Šok su žvaigžde“ laida. Devyni projekto dalyviai, kaip ir kiekvieną savaitgalį, pristatė naujus šokius, o žiūrovų laukė muzikinė staigmena. Vakaro pabaigoje, susumavus komisijos narių ir žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad šįkart projektą paliko Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas.
Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas
Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas / Justino Stacevičiaus/LRT nuotr.

Praėjusį šeštadienį susumavus komisijos bei žiūrovų balus paaiškėjo, kad tretieji projektą turėjo palikti atlikėja Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas. Daliai žiūrovų šis posūkis atrodė netikėtas – tai tik įrodo, kaip svarbu yra atiduoti savąjį balsą ir palaikyti mylimą porą. Šį vakarą ant šokių parketo išvydome dešimties porų šokius, kuriems be galo reikėjo žiūrovų palaikymo – kaip ir kiekvieną šeštadienį, susumavus komisijos ir žiūrovų balus, viena pora turėjo palikti projektą. Jais tapo Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas.

Šį šeštadienį ant šokių parketo išvysime devynių porų šokius, kuriems be galo reikia žiūrovų palaikymo – kaip ir kiekvieną šeštadienį, susumavus komisijos ir žiūrovų balus, viena pora turės palikti projektą.

Laidos akimirkos – nuolat pildomoje galerijoje:

Penktoje laidoje dėl išlikimo varžosi ir žiūrovų palaikymo laukia sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, raitelė, reklamos specialistė, prekių ženklo kūrėja Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj.

Savo jėgas šokio aikštelėje taip pat išbando choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė, aktorė Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas, atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker, dainininkė Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas, LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

Vakaro pabaigoje žiūrovų laukia išskirtinis Vilniaus tango teatro pasirodymas. Kompozitoriaus Astoro Piazzollos 100 metų jubiliejaus proga dainininkė Egidija Mačiulytė kartu su šokėjais Ieva Konopliovaite ir Emmanueliu Riquelme parengė muzikos ir šokio reginį pagal A. Piazzollos tango „Obvilion“.

Porų pasirodymus stebi, vertina ir komentuoja sportinių šokių profesionalai. Penktajame šokių vakare dalyvius vertins 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas ir triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas. Kaip ir kiekvienoje laidoje, svarbi ne tik profesionalų komisija – savo balsą už patinkančią porą kviečiami atiduoti ir projekto žiūrovai.

Penktos laidos komisijos narių balai:

1. Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas – 27

2-3. Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj – 25

2-3. Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis – 25

4-5. Norbertas Liatkovskis-Norbė ir Viktorija Šeinker – 24

4-5. Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė – 24

6. Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas – 23

7. Jomantė Šležaitė ir Rafal Narkevič – 22

8. Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas – 19

9. Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė – 18

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius