Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekto „Kviečiu šokti“ finalo durys užtrenktos Jolantai Paulauskienei ir Andriui Uksui (nuotraukos)

Viena iš penkių projekto porų po septyniolikos savaičių triūso suklupo likus vos žingsniui iki „Kviečiu šokti“ finalo. Keturios poros per Kalėdas susikaus dėl pirmosios, antrosios ir trečiosios vietos LNK projekte, kurios bus atitinkamai įvertintos 30 tūkstančių, 10 tūkstančių ir 5 tūkstančiais litų.
Laidos filmavimo akimirka
Laidos filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Televizijos išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad pirmąją Kalėdų dieną ant finalinio „Kviečiu šokti“ parketo pasirodys Radži ir Ana Kapustina, Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša, Laura Valytė ir Vadimas Šuško bei Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor.

Paskutinį vakarą prieš finalą „Kviečiu šokti“ poros kovojo be taisyklių, t.y. laisvu stiliumi, vadinamuoju free style. Prasčiausiai sekėsi Jolantai Paulauskienei ir jos partneriui Andriui Uksui. Atsisveikindama su „Kviečiu šokti“, Jolanta Paulauskienė padėkojo savo partneriui ir prižadėjo šokti vos tik pasitaikys proga. Jolanta dar prieš transliaciją  tvirtino, kad didžiausia Kalėdų dovana jai būtų dalyvauti projekto finale.

Tačiau lemiamą vakarą komisija buvo nusiteikusi griežtai.

„Esu labai piktas. Jums rašau aštuonis“, - Vytenis  Pauliukaitis neištvėrė po Jolantos Paulauskienės šokio pagal šmaikščią dainą, kurioje skambėjo Paulauskienės vyro Artūro vardas.

„Vienetas, ir viskas. Tai buvo blogai“, - po Radžio šokio sakė Ieva Šimukauskienė. Nežinia, kas labiau sunervino Ievą – prastas Radži šokis ar susisvaidymas vandeniu su Juročka.

Praėjusį kartą meškute Viliją išvadinusi Ieva Šimukauskienė šįkart Vilijai parašė dešimt ir, reikia pripažinti, komisijos balai Viliją išgelbėjo nuo iškritimo.

Praėjusį šeštadienį savo prasta savijauta sukėlusi įtarimus dėl galimo nėštumo, Natalijos Zvonkės šokį  Juročka pavadino ginekologo ir pacientės šokiu, bet pripažino, kad nėšti buvo abi šokėjai.

Lauros Valytės ir Vadimo Šuško pasirodymą  komisija apipylė komplimentais, jis Valinskienei net išspaudė ašaras, o publika palydėjo milžiniškais aplodismentais ir mariomis gėlių. Laura ir Vadimas triumfavo pirmojoje vietoje

Komisija daugiausia balų skyrė Lauros Valytės ir Vadimo Šuško bei Natalijos Zvonkės ir Dainiaus Dimšos  porai, mažiausiai – Radži ir Anai. Žiūrovai – atvirkščiai – daugiausia balsavo už Radži, o mažiausiai balsų skyrė Vilijos ir Arturo Bajoro porai.  Susumavus rezultatus, turnyrinė lentelė atrodė taip:

1. Laura Valytė ir Vadimas Šuško
2. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša
3. Radži ir Ana Kapustina
4. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
5. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius