Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekto „Radži ieško žmonos” naujokė Alma grožiu pribloškė konkurentes

Pristatome jums Almą – LNK realybės šou „Radži ieško žmonos” naujokę. Pernai konkurse „Mis Lietuva” dalyvavusi panelė iš Marijampolės grožiu pribloškė savo konkurentes ir, žinoma, patį Radži. Taujėnų dvare prie šou senbuvių prisijungusi devyniolikmetė žodžių į vatą nevyniojo: „Atėjau ne draugauti, o kovoti”.
Projekto „Radži ieško žmonos“ naujokė Alma
Projekto „Radži ieško žmonos“ naujokė Alma / LNK nuotr

Lietuvos edukologijos universitete Alma studijuoja socialinę pedagogiką ir psichologiją. Mergina yra dirbusi modeliu Lietuvoje ir užsienyje, bet šiuo metu prisipažino daugiau laiko skirianti ne podiumams, o mokslams.

„Šita naujokė – pati įspūdingiausia iš visų kada nors atėjusių. Ji ir graži, ir protinga, linksma, draugiška, bet, žinoma, ji bus stipri konkurentė, prieš kurią kovoti bus tikrai sunku”, – apie Almą kalbėjo šou senbuvė pedagogė Nijolė.

Radži naujokė patiko net labai. „Anksčiau su Alma teko susitikti keliuose vakarėliuose. Ją, atvykusią į dvarą, prisiminiau ir iškart puolėm šnekučiuotis. Ką gi, šou senbuves galiu tik įspėti – Alma mane sužavėjo akimirksniu.”

Su naujoke Alma LNK televizijos žiūrovai susipažins lapkričio 3 d., šeštadienį, realybės šou „Radži ieško žmonos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius