Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekto „ŠarkA“ nauja narė – išskirtinių bruožų Keila Spini

„Nebežinome, kas yra miegas, – prisipažįsta „ŠarkA“ merginos. – Jau antra savaitė labai intensyviai ruošiamės UNICEF renginiui, norime suvienyti jėgas kilniam tikslui.“
Iš kairės: Ingrida Kazlauskaitė, Keila Spini, Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė
Iš kairės: Ingrida Kazlauskaitė, Keila Spini, Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė / „Culture Bridge“ nuotr.

„ŠarkA“ šį pentadienį televizijos žiūrovų dėmesį bandys užkariauti persikūnijusios į „Spice Girls“ merginas. Kaip sakė grupės lyderė Kristina Ivanova, garsiųjų bričių yra penketas, tad ir „šarkų“ gretas papildys dvi naujos narės. „Atliksime visiems gerai žinomą „Spice girls“ hitą „Stop“. Prie mūsų mielai prisijungė Ingrida Kazlauskaitė ir ispaniškų bei afrikietiškų bruožų turinti Keila Spini. Nors grimas šiais laikais gali labai daug, tačiau Keilai jo neprireiks, tamsaus gymio jai užtenka, temperamento taip pat“, – juokiasi merginos.

„Man labai malonu, kad galiu prisidėti prie UNICEF akcijos ir tai darau ne pirmą kartą. Prieš dvejus metus važiavau į Afriką kaip savanorė. Tikiu, kad dirbdami kartu, mes galime daug ką pakeisti. Lietuvoje gyvenu jau aštuonerius metus, savanoriauju Nemenčinės vaikų globos namuose. Tai mano mamos įdiegtos vertybės, nes ji pati buvo įvaikinta. Aš nuo mažų dienų taip buvau auklėjama ir jei galime prisidėti, kad vaikai turėtų vaikystę, mes privalome tai daryti“, – sako Keila Spini.

Culture Bridge nuotr. /Ia kairės: Ingrida Kazlauskaitė, Ieva Stasiulevičiūtė, Keila Spini, Gintarė Valaitytė
„Culture Bridge“ nuotr. /Iš kairės: Ingrida Kazlauskaitė, Ieva Stasiulevičiūtė, Keila Spini, Gintarė Valaitytė

UNICEF akcijos „Už kiekvieną vaiką“ finalinis koncertas – šį penktadienį, spalio 12-ąją, 19.15 val. per TV3. Žiūrovai bus kviečiami aukoti lėšas Siera Leonės vaikų skiepijimui ir gydymui, nes šioje šalyje vaikų ir kūdikių mirtingumas vienas didžiausių pasaulyje.

Štai šį „Spice girls“ kūrinį penktadienį perdainuos „ŠarkA“: 

VIDEO: Spice Girls - Stop

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius