-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekto „Žymūs vyrai apie moteris“ dalyvį Andrių Pauliką konsultavo garsus plaukų stilistas Jurijus Levčenkovas

Daugiau laiko Kinijoje, nei Lietuvoje praleidžiantis tarptautinės klasės plaukų stilistas Jurijus Levčenkovas šiuo metu yra Lietuvoje, ir gražina bei kerpa ištikimiausius savo klientus. Kai kurie iš jų laukia net po pusę metų tik tam, kad apsikirptų, kol trumpam į Lietuvą grįžta Jurijus. Viena salone kalbinta klientė patikino, kad „kai apkerpa Jurijus, šukuosena laikosi graži ilgai“. Kita Jurijaus klientė į itin ekstremalią situaciją įtraukė ir patį Jurijų: ji atskubėjo į saloną iš pat ryto, o vakare turėjo gimdyti kūdikį.
Jurijus Levčenkovas (kairėje) ir Andrius Paulikas
Jurijus Levčenkovas (kairėje) ir Andrius Paulikas / Konkurso „Pasikeisk“ nuotr.
Temos: 1 Grožis

Dėl dalyvavimo vyriškame projekte „Žymūs vyrai apie moteris“ su Jurijumi Levčenkovu organizatoriai tarėsi internetu. Garsusis meistras įvertino, kad Lietuvoje beveik nėra projektų, skirtų vyrams, juo labiau tokių, kurie atkreiptų pačių vyrų dėmesį į savo išvaizdą, plaukus, barzdą. Todėl itin geranoriškai palaikė patį projektą ir sutiko jame dalyvauti.

Projekto esmė – šešių žinomų Lietuvoje vyrų asmeninis požiūris į vyriškumą bei moteriškumą, pateikta vaizdo siužetais. Kita projeko dalis – partnerių „Philips“ bei salono „Yury“ konkursas tik vyrams „Pasikeisk“, kviečiantis vaikinus ir jų merginas, draugus siųsti nuotraukas bei prierašą, kodėl pasikeitimai jiems būtini. Salono vyriškų kirpimų meistras Antanas Galeckas kas savaitę vienam konkurso laimėtojui sukuria naują šukuoseną ar padailina barzdą. Vieniems tiesiog parenkamas prie vyro bruožų tinkantis kirpimas, kitiems – plaukai dažomi, net „sukuriami“. Daugelis konkurso dalyvių laiškus su nuotrauka atsiuntė patys, kitiems pasikeitimą inicijavo žmona ar draugė.

Konkurso „Pasikeisk“ nuotr./Andrius Paulikas
Konkurso „Pasikeisk“ nuotr./Andrius Paulikas

Vienas iš konkurso laimingųjų – 23 metų vaikinas Andrius Paulikas. Išvaizdus aukštas jaunuolis, kartais demonstruojantis drabužius per mados renginius, pamatęs kvietimą į konkursą nusprendė laimėti prizą. Beje, jis jau anksčiau buvo įvertinęs meistro Antano Galecko profesionalumą – lankėsi pas jį prieš dizainerio R.Kalinkino mados renginį. „Siunčiu savo ševeliūros nuotrauką. Manau, man reikia naujo įvaizdžio ir kuo greičiau, kol dar neatėjo paštininkė ir neįteikė šaukimo į kirpyklą“, – šmaikščiai laiške organizatoriams rašė Andrius.

Žavingam vaikinui, dirbančiam „Multikino“ ir dievinančiam aktorę Sandrą Bullock, meistras Antanas Galeckas parinko jaunatvišką, išraiškingą kirpimą, pašviesino plaukus sruogelėmis. Stiliaus pasikeitimus stebėjo ir patarimais dalinosi ir pats Jurijus.

Konkurso „Pasikeisk“ nuotr./Andrius Paulikas
Konkurso „Pasikeisk“ nuotr./Andrius Paulikas

Paklaustas, kodėl vis atvyksta į Lietuvą, Jurijus atsakė:  „Jaučiu didelę atsakomybę prieš savo klientus. Ir todėl su malonumu grįžtu pas juos. Žinau, kad jie manęs laukia.“ Meistras pasidalino ir pagrindiniu savo kaip tarptautinį pripažinimą pelniusio plaukų stilisto sėkmės receptu „išplauk, išdžiovink, eik“ (Wash, dry and go). „Žmogus nori, kad jo plaukai būtų puikūs nieko nedarant. Būtent aš to ir siekiu – kiekvienam klientui sukuriu tokį kirpimą, kad jis lieka labai patenkintas rezultatu ir laukia, kol aš grįšiu, kad vėl pusei metų apsikirptų“, – pasakoja Jurijus.

Projektą „Žymūs vyrai apie moteris“ kuria ir prodiusuoja kompanija „Impact Media“. Projekte jau sudalyvavo aktorius Vytautas Rumšas, šokėjas ir choreografas Šarūnas Kirdeikis, stipriausias pasaulio vyras Žydrūnas Savickas, sparčiai populiarėjančios grupės „Electronic I“ vokalistas Paulius Sinkevičius.

Konkurso „Pasikeisk“ nuotr./Andrius Paulikas
Konkurso „Pasikeisk“ nuotr./Andrius Paulikas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius