Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Protmūšį politikams suorganizavusi Milda Bartašiūnaitė tryško seksualumu

Antradienio vakarą įvairių šalies politinių partijų atstovus į sostinės klubą „New York“ sukvietusiai Mildai Bartašiūnaitei drąsos netrūksta – čia tautos išrinktiesiems suorganizavusi protmūšį „Seksualus protas“, moteris demonstravo ne tik savo erudiciją, bet ir seksualumą.
Milda Bartašiūnaitė
Milda Bartašiūnaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Renginio vedėja tapusi M.Bartašiūnaitė scenoje pasirodė vilkėdama rudos spalvos, kelius vos siekiančią suknelę, o apnuogintus pečius pridengė elegantiškais kailiais. Sekso eksperte tituluojama moteris savo įvaizdį nutarė papuošti blizgia prie aprangos priderinta sege. „Drabužius rinkausi pati – tiesiog atsidariau spintą, viską išverčiau ir pačiupau septynerius metus vilkėtą suknelę, užkliuvusią už akių“, – pasakoja moteris.

Prakalbusi apie ją puošiančius kailinius M.Bartašiūnaitė išsidavė nė nežinanti, iš kur jie atsirado. „Šiaip esu itin smarkiai pasisakanti prieš gyvūnų žudymą, tačiau šiuos kailius gavau dovanų. Jau nepamenu, kas dovanojo ir iš kur – gali būti, kad jie buvo mano močiutės“, – svarsto ji. 15min.lt atkreipus dėmesį į M.Bartašiūnaitės eleganciją, šioji tikino, kad kitaip ir negalėtų atrodyti. „Nežinau, gal žmonės tikisi, kad aš atrodysiu kaip nors iššaukiančiai, bet kad aš neturiu papų!“ – nesivaržydama komentuoja ji.

Sekso ekspertės etiketę nešiojanti moteris noriai pozavo žiūrovams ir čia susirinkusiems fotografams – pakeltas sijonas, apnuoginti pečiai, erotiškos pozos, seksualūs palinkimai ir kūno privalumų demonstravimas į objektyvą bei filmavimo kameras moteriai nebuvo tabu. „Neturiu ko gėdytis!“ – drąsiai sakė ji.

Politikams – šansas pasireklamuoti

Prakalbusi apie aistrą protmūšiui M.Bartašiūnaitė tikina šiuo žaidimu užsiimanti jau bene metus, o „Seksualiu protu“ renginį pavadinusi vien dėl jai klijuojamos etikets. „Tokį pavadinimą parinkau, nes renginį vedu pati. Juk jei jau Bartašiūnaitė, tai ir seksas! Nebijau tokių temų, stengiuosi jas skoningai pateikti, vengiu vulgarumo“, – atvirauja ji.

Anot sekso ekspertės, supratusi politikų lūkesčius nesusigadinti reputacijos prieš artėjančius rinkimus, šio žaidimo metu sekso temos ji nelietė. „Jie vengia atsidurti dviprasmiškose, galbūt nepadoriose situacijose, todėl nenoriu jiems kenkti. Šiuo atveju jų reputacija man svarbesnė nei pačios“, – sakė moteris.  

Visas žaidimo metu pateiktas užduotis politikams M.Bartašiūnaitė sugalvojo pati. „Pati galvoju klausimus, stengiuosi juos pateikti iš įvairių sričių. Šiandien čia kaunasi politikai, kurie labai prašė manęs atsisakyti politinės tematikos užduotyse – artėjant rinkimams niekas nenori apsikvailinti…“, – pasakoja pati į politiką traukti besiruošianti šoumenė. Renginio metu ji uždavinėjo klausimus, verčiančius pademonstruoti bendro išsilavinimo, taip pat sporto, šventinių tradicijų ir kitokias žinias.  

Paklausta, ar artėjant Seimo rinkimams M.Bartašiūnaitė nesistengia pademonstruoti savęs ir suteikti progos kiekvienam valdžios siekiančiam pasireklamuoti, moteris išliko atvira. „Tikra tiesa, kad išmanau marketingą ir žinau, ką darau. Kviesdama žurnalistus sakiau jiems, kad bus politikų, o politikams – kad bus žurnalistų. Visada sakau tiesą – tai buvo mano strategija. Šitai aš moku“, – meluoti neketino moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius