Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Psichologai: žavios moterys greičiau pamilsta turtingą, nei žavų vyrą

Limon.ee paviešino moterų apklausos rezultatus. Išvada kiek netikėta: žavios moterys lengviau pradeda santykius su turtingu, nei su žavingu vyru.
Balso permainos turi įtakos vaisingumui.
Grožis / K.Vanago BFL nuotr.
Temos: 2 Meilė Santykiai

„Faktas, kad moteris gali greičiau pamilti turtingą nei gražų – būdingas visoms šalims, visoms kultūroms, visiems laikams. Ir kaltos čia visai ne moteriškos gudrybės ar klastos. Lemia tai, kad moteris iš prigimties yra saugotoja ir puoselėtoja. Ji – motina, asmuo, kuris atsako už rūšies išsaugojimą“, – sako psichologai.

Todėl materialūs dalykai moterims tampa natūraliai svarbesni ir patrauklesni už dvasinius.

Kita vertus, sparčiai (tegul ir su krizėmis) vystantis ekonomikai ir plečiantis galimybėms, noras mėgautis ramybe ir prabanga pamažu didėja.

Taigi moteris tarsi padalinta į dvi dalis. Viena pusė smaginasi gaudama komfortą bei saugumą sau ir savo artimiesiems. Kita dalis nujaučia, kad žavų ir gražų gali pavilioti kita moteris. Tuomet iškyla pavojus ne tik asmeninėms ambicijoms, bet ir galimybei pasirūpinti palikuonimis. Tuo metu ne itin patrauklus, bet turtingas, tikrai garantuos ramų gyvenimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius