Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Putotame „Kviečiu šokti“ pristatyme – Radvilo Bubelio fiasko ir simpatijos Erikai Vitulskienei

Ketvirtadienio pavakarę Vilniaus Odminių skvere, esančiame prie „Amberton“ viešbučio, vyko LNK televizijos naujojo sezono projekto „Kviečiu šokti“ pristatymas. Jo metu buvo pristatytos poros, nuo rudens šokiu sieksiančios užburti ne tik žiūrovus, bet ir aikštingą komisiją. Būsimo projekto šokėjus pristatė ankstesnių metų dalyviai, kurie ne tik linkėjo sėkmės, bet ir patys nepraleido progos prisiminti šokių žingsnelių, kojomis trepsėdami milžiniškoje putų jūroje.
Radvilas Bubelis
Radvilas Bubelis / Vytenio Jurevičiaus/BFL nuotr.

Garsusis Seimo narys Andrius Šedžius, kuriam taip pat teko ragauti šokėjo duonos, pristatė žaviąją LNK orų mergaitę Karoliną Liukaitytę. Mergina, įsispraudusi į rožinę suknutę, drauge su šokių partneriu demonstravo balerinos sugebėjimus, nes vos prieš ketverius metus baigė baleto mokyklą. Didelio susirinkusiųjų palaikymo sulaukė Erika Vitulskienė, kuri su šokėju Andriumi Butkumi sušoko nuotaikingą ir puikiai surepetuotą „Ča ča ča“. Eriką į projektą atlydėjusi Seimo narė Inga Valinskienė moteriai linkėjo sėkmės ir papokštavo, jog A.Butkaus pečiai atlaikys viską.

Smalsuoliams susidomėjimą keliantis verslininkas Radvilas Bubelis savo startu nesužibėjo – vyriškis prisipažino, jog su partnere Ieva Žiliene susitiko vos prieš renginį, o staiga užgrojusi Mios daina, kurios metu dalyviams buvo suteikta galimybė pašokti, rodos, visai išmušė R.Bubelį iš vėžių. Efektingai į projektą įsitraukė kitas dalyvis – „Kotrynos vyninės“ virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas. Vyras prasitarė, kad su iš Kauno kilusia šokių partnere Rolanda Moniuškaite ne tik daug repetuoja, bet netgi apsigyveno bendrame bute. Gerai nusiteikęs R.Bolgovas susirinkusius džiugino originaliu šokiu bei dovanojo šventinį tortą.

Naujojo sezono „Kviečiu šokti“ projekte ant parketo suksis ir aktorius Darius Petkevičius, verslininkas Romualdas Kumpis, seserys Ineta ir Irūna Puzaraitės. Na, o bene didžiausia projekto staigmena – dainininkė Mia. Jau įpusėjus iškilmingam porų pristatymui, Mia į renginį atriedėjo prabangiu senovišku kadilaku. Pasipuošusi efektinga raudona suknele, Mia kaip mat užtraukė legendinę Tinos Turner dainą „Simply The Best“, kuri tiesiog privertė visus dalyvius atsitraukti nuo skanių vaišių ir atsiduoti šokiui. Ant parketo su tai esamu, tai buvusiu mylimuoju R.Bubeliu Mia konkuruos šokdama su partneriu Andriumi Uksu.

Jau žinoma, kad artėjančiame „Kviečiu šokti“ sezone komisijos nariais taps Ieva Šimukauskienė, TV režisierius ir laidų vedėjas Vytenis Pauliukaitis bei aktorius ir radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius. Šaunioji trijulė, ketvirtadienio vakarą pristatydama publikai šokių poras, nešykštėjo juokelių ir ironiškos kritikos, tarsi paliudydami, jog toks bus ir visas projektas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius