Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Gikytė-Kandelienė ir A.Kandelis. Ar tikrai jų santuoka buvo tik reklamos triukas? (papildyta liepos 24 d.)

Pramogų pasaulyje jau kurį laiką siaučia skyrybų karštinė. Viena po kitos skiriasi garsios poros. Netikėtai paaiškėjo, kad šiuo metu itin neramios dienos yra šokėjo Andriaus Kandelio gyvenime – jo šeimos skyrybos jau tapo vieša paslaptimi.
Reda Gikytė-Kandelienė ir Andrius Kandelis
Reda Gikytė-Kandelienė ir Andrius Kandelis / Irmanto Gelūno 15min.lt nuotrauka

Artima poros bičiulė net įtarė, kad Kandelių santuoka buvo tik reklaminis triukas. Gal tai ne iš piršto laužti žodžiai?

Vardas, pavardė: Andrius Kandelis.
Gimimo data, vieta: 1981 11 23, Vilnius. 28 m.
Šeiminė padėtis: antrąkart vedęs; neturi vaikų.
Šeima: kol kas oficiali žmona Reda Gikytė-Kandelienė.
Veikla: šokėjas, daugkartinis Europos ir pasaulio šokių turnyrų nugalėtojas bei prizininkas.

Vardas, pavardė: Reda Gikytė-Kandelienė.
Gimimo data, vieta: 1981 11 17, Vilnius. 28 m.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi; neturi vaikų.
Šeima: kol kas oficialus vyras Andrius Kandelis.
Profesiniai pasiekimai: rinkodaros specialistė.

Laiką leidžia su kitomis?

„Daug žmonių manęs klausia, kodėl taip greitai po skyrybų tuokiuosi, ar nebijau vėl nusvilti? Galiu pasakyti, kad ne. Tai nėra spontaniškas sprendimas. Su Reda kuriame šeimą, nes turime planų. Abu jaučiamės jau subrendę santuokai, abu esame tikri dėl to, ką darome. Be to, jausmai vienas kitam labai stiprūs. Tiesiog ateina laikas, kai supranti, kad šalia yra būtent TAS žmogus, su kuriuo tau gera. Tikiuosi, mes būsime laimingi“, – tokius žodžius beveik prieš metus, iki vestuvių su Reda likus kelioms savaitėms, žurnalui „Privatu!“ sakė A. Kandelis.

Asm. albumo nuotr./Reda ir Andrius Kandeliai
Asm. albumo nuotr./Reda ir Andrius Kandeliai

Vyras dar nežinojo, kad jo santuoka pakibs ant plauko nepraėjus net 365 kalendorinėms dienoms. Kad poros santykiai braška, pramogų pasaulyje seniai jau vieša paslaptis. Daug šou pasaulio atstovų girdėjo apie Andriaus ir Redos nesutarimus.

Nors dar prieš mėnesį porelė mūsų leidiniui pasakojo apie romantišką savaitgalį Italijos sostinėje Romoje, prieš kelias savaites budri „Privatu!“ akis šokėją užfiksavo Palangoje, kur jis itin linksmai ir meiliai laiką leido žavių merginų draugijoje.

„Laimė, kad nespėjo susilaukti vaikų“

Itin artima Kandelių šeimos draugė legendinė dainininkė Birutė Dambrauskaitė (66) sako buvusi sukrėsta, kai sužinojo apie pašlijusius bičiulių santykius.

„Man net negera pasidarė... Labai nemaloni žinia. Kam tada buvo reikalingos tos vestuvės? Kam tas piaras Andriui? Manau, Reda yra labai faina. Aš esu tik už ją, – tiesiai šviesiai rėžia ponia Birutė. – Ši mergina tikrai labai šauni. Redutė taip norėjo šeimos ir vaikų... Negerai, kad ji pasiėmė paskolą ir pradėjo statytis namą. Labai baisu... Manau, dėl santykių atšalimo kaltas Andrius.“

Moteris sako nustebusi, kad santykiai pašlijo taip netikėtai. „Juk jie kartu ir į užsienį važinėjo, neseniai Romoje buvo... Turbūt ne veltui anksčiau jiems sakiau: „Draugaukit, keliaukit kartu, bet neskubėkite tuoktis.“ Tačiau jie savaip nusprendė... Laimė, kad nespėjo susilaukti vaikų“, – nusivylimo dėl pablogėjusių Kandelių šeimos santykių neslepia garsi dainininkė.

Ponia Birutė sako, jog ilgai dėl dukters būsimo vyro esą dvejojo Redos mama. „Jei atvirai, ji bandė atkalbėti dukrą nuo skubotos santuokos, prašė neimti paskolos iš banko, tačiau... yra kaip yra“, – pridūrė B. Dambrauskaitė.

„Redutė taip norėjo šeimos ir vaikų... Negerai, kad ji pasiėmė paskolą ir pradėjo statytis namą. Labai baisu... Manau, dėl santykių atšalimo kaltas Andrius.“

Vieši bučiniai nieko nereiškia

Muzikos legenda, paklausta, ką ji mano apie tai, kad prieš kelias savaites Andrius pastebėtas su išvaizdžiomis merginomis laiką leidžiantis Palangoje, to nesureikšmino. „Tai artistų gyvenimo dalis. Dažnai šios srities atstovai apsikabina, pasibučiuoja, ir tai nieko nereiškia.

Aš ir pati, neretai sutikusi mielą žmogų, apsikabinu, emocingai pasisveikinu, pabučiuoju. Tačiau tai ne meilės ryšiai. Nemanau, kad tokį dalyką reikėtų sureikšminti!“ – nuomonę išsako pašnekovė. Iš savo patirties dainininkė gali pasakyti, kad išlaikyti šeimą yra didelis menas, todėl ji nesiryžo prognozuoti, ar Andrius su Reda dar gali sustiprinti santykius.

V. Ovadnevo nuotr./Sandra Kniazevičiūtė
V. Ovadnevo nuotr./Sandra Kniazevičiūtė

Sandra Kniazevičiūtė (26): ši šeima atrodė labai graži

„Žinia apie Andriaus ir Redos skyrybas man buvo labai netikėta. Kiek stebėjau iš šono, ši šeima atrodė labai graži. Žinoma, gal tos greitos vedybos ir nebuvo geriausia mintis, bet jei žmonės myli vienas kitą, nereikia laukti. Tiesa, aš dar iki šiol nesu įsitikinusi informacijos apie skyrybas teisingumu. Su Andriumi šokame bendruose spektakliuose, neseniai buvome susitikę, tačiau apie šiuos dalykus nekalbėjome. Sunku pasakyti, kokios galėtų būti Kandelių šeimos skyrybų priežastys. Aišku, man įdomu sužinoti, bet nenoriu per daug kištis į jų reikalus.“

V. Ovadnevo nuotr./Andrius Butkus
V. Ovadnevo nuotr./Andrius Butkus

Andrius Butkus (29): nesutapo jų interesai

„Nors daug ką buvo galima nujausti, tačiau vis tiek nustebau sužinojęs apie pašlijusius Andriaus ir Redos santykius. Reda turėjo rimtų planų, todėl visos mūsų kompanijos vardu galiu pasakyti, jog liūdime, kad pora iširo.
Tikrai nebus taip, jog dabar visi ims bendrauti tik su Reda arba tik su Andriumi. Skyrybos yra jų asmeninis reikalas. Jie nusprendė, kad nenori bendrauti, o mes visi bendrausime su abiem.
Manau, šeimos iširimo priežastis labai paprasta – nesutapo sutuoktinių interesai. Matyt, Andrius dar nenori rimtai žvelgti į gyvenimą, gal jis dar trokšta „pabėgioti“ ar turi naujų planų... O Reda, spėju, nori rimtos šeimos, vaikų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius