Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Rudokas su žmona po sūnaus gimimo pirmąkart pasirodė viešumoje: dviese ištrūko į aktorių vakarėlį

Prabėgus šventėms, televizijos aktoriai ketvirtadienio vakarą susitiko į šventinį vakarėlį pačiame Vilniaus centre. Čia apsilankė ir Ramūnas Rudokas su žmona Justina. Pora pirmą kartą po sūnaus gimimo dviese ištrūko į viešumą.
Sandra Daukšaitė, Ramūnas ir Justina Rudokai, Arūnas Sakalauskas ir Jolanta Dapkūnaitė
Sandra Daukšaitė, Ramūnas ir Justina Rudokai, Arūnas Sakalauskas ir Jolanta Dapkūnaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip ir kasmet, prodiuserių kompanija „Videometra“ surengė šventinį vakarėlį tiek savo darbuotojams, tiek kolegoms.

Ketvirtadienio vakarą „Rumour disco lounge“ vykęs vakarėlis, anot organizatorių, buvo smagi proga pamatyti kolegas bei pasidalinti per metus nuveiktais darbais ir patirtais įspūdžiais.

Čia atvyko Sandra Daukšaitė-Petrulėne, Dalia Michelevičiūtė, Arūnas Sakalauskas ir Jolanta Dapkūnaitė, Ramūnas Rudokas su žmona Justina Rudoke ir kiti.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka

Kultinių serialų aktorius Ramūnas Rudokas su žmona Justina, pasirodo, tik dabar po sūnaus Raido Ramūno gimimo dar neturėjo progos ištrūkti dviese.

„Tai pirmas kartas po nėštumo, kai kartu išėjome į viešumą. Turime labai gerą auklę“, – 15min šypsodamasi sakė Justina Rudokė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakarėlio akimirka

Pagrindinis vakarėlio dėmesys čia buvo skirtas vienam televiziniam darbui. Sausio 20 dieną LRT televizija pratęs šviesią tradiciją ir trečius metus iš eilės pristatys svarbiausius naujausiųjų laikų Lietuvos istorinius etapus, svarbiausias tautos kovos už akimirkas, kūrybiškai rekonstruotas jau trilogija tapusiame daugiaserijiniame televizijos filme „Laisvės kaina. Disidentai“.

Prodiuserių kompanijos „Videometra“ sukurtuose pirmosiose dvejose epo dalyse: „Laisvės kaina. Savanoriai“ ir „Laisvės kaina. Partizanai“ filmo kūrėjai stengėsi sau ir žiūrovams atsakyti į klausimus, kaip kūrėsi Nepriklausoma Lietuva? Kodėl mokytojai, valstiečiai, net menininkai paėmė ginklą į rankas ir gynė tai, kam pradžią davė Vasario 16-osios aktas? Kodėl partizanai, net aiškiai suprasdami, kad jų kova beviltiška, nesutiko padėti ginklo ir išduoti idealų?

Naujausioje „Laisvės kaina“ trilogijos dalyje – pasakojimas apie pogrindinę disidentų veiklą. Sovietams pavyko susidoroti su partizanais, tačiau su žmonių tikėjimu ir viltimi, kad priespauda žlugs – ne. Tačiau totalios diktatūros ir visuotinio sekimo sąlygomis ši kova tapo dar slaptesnė, dar subtilesnė. Ginklus pakeitė pogrindinė spauda, o Laisvės žodžio nešėjais tapo kunigai ir „Amerikos balsas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius