Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

R.Širvinskas-Makalius susitiko su Lady Gaga: apsikabinus ant švarko liko atlikėjos makiažo

Rimvydas Širvinskas-Makalius antradienį socialiniuose tinkluose pasidalijo įspūdinga žinia – jam Las Vegase teko galimybė susitikti su žinoma dainininke Lady Gaga. Makalius taip pat išsamiai nupasakojo savo susitikimo su pasaulinio lygio žvaigžde detales, kurios – tikrai vertos dėmesio.
RImvydas Širvinskas-Makalius ir Lady Gaga
RImvydas Širvinskas-Makalius ir Lady Gaga / Asmeninio albumo nuotr.

„Taip jau sutapo, kad buvo mano gimtadienio išvakarės, kai gavau progą susitikti su vienu žinomiausių pasaulio žmonių. Su dainininke, kurią sekiau iš paskos visuose jos turuose Vilniuje, Barselonoje, Lisabonoje ir net dukart dėl jos vykau į Las Vegasą (na gerai, ne tik dėl jos). Ėjau į jos filmo premjerą, Netflixe laukiau jos autobiografinio filmo.

Nepasakyčiau, kad atmintinai moku jos dainos žodžius, bet man ji labai patinka ir tai galiu pasakyti garsiai. Jos mintys ir skleidžiama žinutė žmonėms apie meilę sau ir kitiems – kažkas labai įtaigaus ir tobulo. Nežinau, ką kito, nei ilgą užtęstą iš streso YEEEEEEEEES OF COOOOOOOURSE galima buvo atsakyti, kai Lady Gaga manęs paklausė, ar man patiko jos pasirodymas (su ja susitikau po koncerto praėjus maždaug pusvalandžiui).

Asmeninio albumo nuotr./RImvydas Širvinskas-Makalius ir Lady Gaga
Asmeninio albumo nuotr./RImvydas Širvinskas-Makalius ir Lady Gaga

Jeigu turit svajonių, darykit viską, kad jos išsipildytų. Man iš pirmo karto nepavyko – po pasirodymo ji susitinka tik su 10 žiūrovų. Bet dabar negaliu atsidžiaugti tuo, kas įvyko. Tiesa, visąlaik atrodė, kad sapnavau, kol į pašto dėžutę neįkrito šis įrodymas. Svajokit, nesustokit!!! Na, o mano atostogos šiandien baigėsi. Gerai jaučiuosi tik todėl, kad kišenėje turiu kitas!“ – socialiniuose tinkluose rašė Makalius.

Jis pridūrė porą įdomių faktų. „Kai apkabinau Gagą, ji taip prisiglaudė, kad ant švarko liko daug jos makiažo. Dilema – ar nešt į valyklą ar palikt; Kai man buvo užkabinta Meet&Greet auksinė apyrankė, patvirtinanti, kad po koncerto su ja susitiksiu, galėjau ją parduoti (turėjau pasiūlymą) už 7000 dolerių“, – pasidalijo žinomas Rimvydas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius