-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

R.Čivilytė prieš vyrus – „šiltnamines gėles“

Dainininkė Rosita Čivilytė patyrė, kas yra neištikimybė – dėl to žlugo jos ir jos dukters Agnetos tėvo santuoka. Šiuo metu be širdies draugo gyvenanti moteris baigia prarasti viltį, kad atsiras toks žmogus, kuris būtų atsakingas.
Laidos  „Valanda su Rūta“ filmavimai.
Laidos „Valanda su Rūta“ filmavimai. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Neištikimybė meilę sudaužo kaip ąsotį – gali klijuoti kaip nori, vanduo vis tiek bėgs“, – kadaise yra pasakiusi dainininkė R.Čivilytė. Skaudžios patirties su vyrais turėjusi atlikėja įsitikinusi, kad neištikimybė – tiesiausias kelias skyrybų link. „Kokio velnio žlugdyti savo gyvenimą?“, – laidoje „Valanda su Rūta“ stebėjosi kitų moterų atlaidumu R.Čivilytė.

„Vyrai iki šiol nežino ko jie nori. Aistra jiems yra pagrindinis dalykas“, – teigė moteris. Rositos įsitikinimu, išdavystė – nepilnavertiškumo požymis, o jos niekuomet nebūna be priežasties.

„Patarimas visoms moterims: auginkit savo sūnus vyrais, o ne šiltnaminėmis gėlelėmis. Moterims dėl to sunku, nes jos nori meilės. Vyrui lengviau prisipažinti, kad yra neištikimas, o ne kad myli. Negi jums taip sunku prisipažinti, kad mylite? Juk tai gražiausiais žmonijos jausmas“, – teigė dainininkė.

Pasak R.Čivilytės, visi vyrai linkę būti žiaurūs su moterimis.: „Jie visados atras būdų kur nueiti ir pasibūti su šampanu ir gėlėmis ir sulaukti dėmesio, kurio jiems stinga“.

Pažėrusi kritikos vyriškajai auditorijai, moteris sulaukė aktoriaus Gintaro Mikalausko abejonės, ar Rositai išvis patinka vyrai.

„Aš labai myliu vyrus, kitaip turbūt gyvenčiau su moterimi“, – nusijuokė muzikos atlikėja. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius