Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Šalaševičiūtė nerimauja dėl artimųjų gyvybių

Lietuvoje nugriaudėjus pedofilijos skandalui, viena iš dažniausiai minimų tapo vaiko teisių apsaugos kontrolierės Rimantės Šalaševičiūtės pavardė. Nors iš šalies atrodo, kad šiuo metu vienintelis moters rūpestis – užgriuvę politikų kaltinimai, jos gyvenime yra kur kas didesnių problemų.
Rimantė Šalaševičiūtė
Rimantė Šalaševičiūtė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Jau neabejojama, kad dviejų žmonių nužudymu įtariamas Drąsius Kedys buvo nusitaikęs ir į vienu didžiausių jo priešų tapusią vaiko teisių apsaugos kontrolierę, pasipiktinusią, kad tėvas išplatino jo paties dukrą žeminančią vaizdo medžiagą. Ponia Rimantė dabar jau žino, kad kol D.Kedys nebus rastas, jos gyvybei nuolat gresia pavojus, tačiau labiausiai jaudinasi ne dėl savęs.

„Širdyje neramu, – susijaudinusi TV3 gyvenimo būdo žurnalui „Gyvenimas yra gražus“ kalbės moteris. – Turiu didžiulę šeimą, todėl dabar svarbiausias rūpestis – jos saugumas.“

Jau mėnesį žiniasklaidoje įvairiais aspektais narstomas pedofilijos skandalas, kuriamos neįtikėčiausios versijos, kalbinami tikri ir tariami aukų mylimieji, sugebantys apvynioti aplink pirštą net ir patyrusius žurnalistus. Daugelis laidų kūrėjų troško praverti ir vaiko teisių apsaugos kontrolierės namų duris, tačiau moteris apsiribojo profesiniais komentarais.

Vis dėlto R.Šalaševičiūtė padarė išimtį ir pirmą kartą atsivėrė laidos „Gyvenimas yra gražus“ žurnalistams.

Kodėl didžiule šeima besidžiaugiančios moters pavardė – mergautinė? Kaip elgtųsi, jei prie jos namų durų staiga atsirastų D.Kedys? Pagaliau ką darytų, jei kas nors nuskriaustų jos vaikus ar anūkus? Atsakymus į šiuos ir kitus daugeliui rūpimus klausimus išgirsite jau šį pirmadienį.

Kita laidos tema žiūrovams leis žvilgtelėti į prabangiausias vietas, kuriose laiką leidžia labiausiai pasaulyje saugomos įžymybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius