Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radijo didžėjus Jonas Nainys buvusiai „mokinukei“ Simonai pasipiršo minios gerbėjų akivaizdoje

Pirmąją Kalėdų naktį radijo stoties „Zip Fm“ didžėjus Jonas Nainys pasiryžo svarbiam gyvenimo žingsniui – vaikinas pasipiršo savo ilgametei širdies draugei Simonai Šermukšnytei. Tą Jonas įvykdė stebint miniai gerbėjų Marijampolėje vykusiame kalėdiniame renginyje.
Jonas Nainys ir Simona Šermukšnytė
Jonas Nainys ir Simona Šermukšnytė / 15min.lt fotomontažas

„Taip, tai įvyko. Pasipiršau per šias Kalėdas“, – piršlybų faktą portalui 15min.lt patvirtino laidos „Radistai“ vedėjas J.Nainys. Po naktinio renginio išvargęs didžėjus buvo nekalbus. Daugiau faktų apie piršlybas sutiko atskleisti Jono kolegė, „Zip Fm“ programų direktorė Simona Albavičiūtė.

„Radistai“ turi tradiciją ir jau penktus metus iš eilės per Kalėdas veda renginį Marijampolėje. Kadangi Jonas ir Sima yra iš to miesto, tai Jonas nusprendė pasipiršti per tą renginį ant scenos prieš visą Marijampolę“, – kalbėjo S.Albavičiūtė.

Laidų vedėja teigė, kad sulaukusi pasiūlymo tekėti J.Nainio mylimoji nedvejodama atsakė „taip“, o tai sulaukė audringos renginyje „Kai radistai Lūna Kalėdas vogė“ dalyvavusios publikos reakcijos.

„Aš ten nebuvau, bet kiek girdėjau, visų reakcija buvo „Vau“. Buvo ir Simos šeima, draugai, visi tai matė. Tai buvo Marijampolės Kalėdų įvykis“, – patikino S.Albavičiūtė.

Buvo ir Simos šeima, draugai, visi tai matė. Tai buvo Marijampolės Kalėdų įvykis.

Mergina teigė, kad tiek jai, tiek ir kitiems „Zip Fm“ darbuotojams šis Jono žingsnis buvo netikėtas.

„Bent jau aš negalvojau, kad greitai bus piršlybos, tai labai maloniai nustebino. Visi labai už juos džiaugiamės. Kai vakar Jonas paskambino ir apie tai papasakojo, klykėme namie iš džiaugsmo“, – kalbėjo laidų vedėja.

J.Nainys ir buvusi grupės „Mokinukės“ narė S.Šermukšnytė draugauja nuo 2006 metų. Prieš porą metų mylimieji dėl per didelio užimtumo kuriam laikui buvo pasukę skirtingais keliais, tačiau šių metų vasarą vėl ėmė bendrauti. Jonas birželio mėnesį nepraleido savo širdies draugės diplomo teikimo šventės – Vilniaus pedagoginiame universitete studijuojanti mergina gavo lietuvių kalbos ir literatūros specialistės diplomą.

Vos šis merginai buvo įteiktas, ji sulaukė buvusio mylimojo Jono bučinio ir raudonų rožių puokštės.

„Pabuvome atskirai ir supratome, kad kitų mums nereikia. Pabandysime ką nors sulipdyti gražaus ir gero“, – tąkart apie atgijusius jausmus kalbėjo J.Nainys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius