Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radvilas Bubelis: „Mano jausmai Miai vis dar neišblėso“ (papildyta gruodžio 17 d.)

Dainininkės Vilijos Pilibaitytės-Mios (28) ir jos buvusio draugo Radvilo (37) draugystės istoriją galima įrašyti į Lietuvos pramogų pasaulio metriką. Ši meilė turbūt sumuštų rekordą, jei skaičiuotume kartus, kai įsimylėjėliai buvo pasukę skirtingais keliais. Ir dabar šioje draugystėje negalima dėti taško, nes Radvilas žurnalui „Privatu!“ prisipažįsta vis dar mylįs jau mėnesį su kitu vaikinu draugaujančią Mią.
Radvilas Bubelis ir Vilija Pilibaitytė-Mia
Radvilas Bubelis ir Vilija Pilibaitytė-Mia / Viganto Ovadnevo nuotr.

Radvilai, pirmiausia pakalbėkime apie Tavo gyvenimą po dalyvavimo „Kviečiu šokti“ projekte. Kas nors pasikeitė?

Taip, daug kas pakito. Pirmiausia pagerėjo mano fizinė forma, sustiprėjau psichologiškai. Daug ko išmokau – ne tik naujų šokių žingsnelių. Prieš mėnesį viešėjau JAV, kur teko dalyvauti tokiame pačiame amerikiečių šokių projekte. Buvo smagu stebėti šį šou, žinoti, ką šoka dalyviai, komentuoti jų pasirodymą.

Sakoma, kad vyrai, pradėję mokytis šokti, naujai pažvelgia į moterį. Pritari šiai minčiai?

Negaliu pasakyti, kad įvyko esminis lūžis ir dabar kitaip žiūriu į moteris. Tiesiog supratau, kad su partnere, su kuria daug laiko praleidi ant parketo, galima jausti ypatingą ryšį.

Dažniausiai po dalyvavimo kokiame pramoginiame projekte žmonės užsikrečia „televizijos liga“ ir nenori išnykti iš televizorių ekranų. Gal ir Tau taip nutiko?

Sulaukiau kelių pasiūlymų iš televizijų, bet kol kas negaliu jų priimti. Pirmiausia turiu atgaivinti verslą, kurį dėl šokių apleidau. Be to, reikia ir atsipūsti. Po Naujųjų metų žadu vėl išvykti į Jungtines Valstijas, kur svarstysiu itin rimtus verslo pasiūlymus iš įtakingų įmonių. Gali būti, kad kurį laiką gyvensiu už Atlanto. Tačiau tiksliau savo planus žinosiu kitais metais.

Televizijoje buvai pristatomas ne tik kaip verslininkas, bet kaip ir „svingerių vakarėlių organizatorius“. Tau šis epitetas tarsi peilis po kaklu?

Man keista, kad žurnalistai taip sureikšmina vieną iš mano veiklų. Taip, kadaise įkūriau interneto pažinčių portalą, organizuodavau svingerių vakarėlius. Dabar tuo užsiima kiti žmonės, o aš, be šių veiklų, turiu ir daug kitų užsiėmimų. Nesuprantu, kodėl nesu pristatomas kaip kelionių po Ameriką organizatorius ar interneto tinklalapių įkūrėjas?..

Pakalbėkime apie širdies reikalus. Daugiau nei prieš mėnesį VĖL iširo Tavo ir Mios santykiai. Gal jau užmezgei naują draugystę?

Nesu negyvenamoje saloje. Mane supa daug žmonių, todėl nesijaučiu vienišas. Naujų santykių neužmezgiau. O kalbant apie mano ir Mios draugystę, galiu pasakyti, kad mūsų meilė tiesiog atšalo. Visiškai draugystės nenutraukėme – dažnai susiskambiname. Tiesa, dabar ji turi kitą draugą... Negaliu pasakyti, kas toliau bus tarp mūsų. Mes santykius buvome nutraukę labai daug kartų, bet ar šis sykis bus paskutinis, parodys gyvenimas.

Teko girdėti, kad pastarąjį mėnesį norėjai sukompromituoti Mią – neva siekei padaryti viską, kad išaiškėtų nauji buvusios mylimosios santykiai. Kalbama, jog pasamdei seklius, kurie nuolat sektų Mią, be to, norėjai jai atkeršyti. Tai tiesa?

Kažkoks absurdas! Tikrai nesamdžiau jokių seklių. Buvau pirmas, kuris žurnalistams patvirtino apie naujus Mios santykius, nes nemaniau, kad tai – paslaptis. Apie naująją jos draugystę žino pusė Vilniaus. Pati Mia to neslepia, tad ir aš neslapukavau.

Kaip reagavai sužinojęs, kad Mia stačia galva nėrė į naujus santykius?

Tiesą pasakius, mūsų draugystė tuo metu jau buvo atšalusi. Be to, tada dėl verslo turėjau išvykti į Ameriką ir nežinojau, kiek laiko truks mano viešnagė. Miai tai buvo puikus metas užmegzti naujus santykius. Neslėpsiu: sužinoti, kad mano buvusioji jau ne viena, nebuvo malonu.

Jei kalbėtume apie meilę,  kokie dabar Tavo planai? Ar po nepasisekusių santykių nori rasti naują meilę? Gal kol kas laikysiesi atokiau nuo moterų?

Nenoriu vadinti mūsų santykių nepasisekusiais. Mes su Mia turėjome daug fantastiškų akimirkų, daug keliavome, daug ką patyrėme, daug pykomės... Buvome kaip tikra itališka šeima. Ar norėčiau susigrąžinti Mią? Tai nutiks tik tuo atveju, jei abu norėsime taikytis.

Ar galėtumei ranką prie širdies pridėjęs pasakyti, kad vis dar myli Mią?

Tai per daug stiprus žodis. Mano jausmai Miai vis dar neišblėso. Manau, man ji irgi kažką jaučia. Meilė taip greitai neišblėsta.

Ar įsivaizduoji savo gyvenimą su kita moterimi?

Dabar mano galva užimta kitais rūpesčiais. Apie naujus santykius net nesinori galvoti.

Daug laiko praleidi už Atlanto, todėl gali palyginti lietuvaites ir amerikietes. Kurios merginos Tave labiau domina ir traukia?

Amerikietės ir lietuvės – kaip diena ir naktis. Merginos už Atlanto neskiria dėmesio savo išvaizdai, nesirūpina savo grožiu. Ten pilna moterų, kurios, atrodo, atsibudusios ryte nesiprausė, nesišukavo, o tik apsirengė pirmus po ranka pakliuvusius marškinėlius ir išskubėjo į darbą.
Be to, daug moterų Amerikoje labai stambios. Jos net nesistengia numesti svorio. Storiems žmonėms už Atlanto net lengviau gyventi: ten jų visi labiau gaili, jiems daro įvairių nuolaidų, jų negalima diskriminuoti ir įžeidinėti. Būti apkūniam JAV normalu. O lietuvaitės yra visai kitokios (šypteli). Dėl to jos man labiau patinka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius