„Radži ieško žmonos” premjera: raminamųjų išgėrusios dalyvės ir antausis Mariui Jampolskiui

Šeštadienio vakarą LNK prasidėjo didžiausia sezono intriga – realybės šou „Radži ieško žmonos”. Tiesioginiame eteryje pirmąkart pasirodė visos pretendentės į garsiausio Lietuvos čigono širdį. Nuotakų suknelėmis pasidabinusios merginos – drąsios ir atviros. Nė viena jų neketina nusileisti. Visos žūtbūt siekia žengti su Radžiu prie altoriaus. Deja, viena mergina – Ernesta – neišlaikiusi įtampos, jau šiandien paliko projektą.
Naujasis pramoginis šou „Radži ieško žmonos“
Naujasis pramoginis šou „Radži ieško žmonos“ / Kęstučio Žilionio nuotr.
LNK nuotr./Ernesta Pabrežaitė
LNK nuotr./Ernesta Pabrežaitė

Šeštadienio transliacijos metu Radžis ištarė du vardus merginų, kurios po visos Taujėnų dvare praleistos savaitės jam patiko mažiausiai. Tai – vilnietė pedagogė Nijolė ir profesionali šokėja iš Klaipėdos Ernesta. Abiejų panelių likimai buvo atiduoti į LNK televizijos žiūrovų rankas. Tačiau Ernesta pati nusprendė pasitraukti iš šou, nes pajautė, jog nepatinka princui. Nors, žiūrovų nuomone, būtent ji turėjo tęsti kovą dėl Radži širdies.

Beje, aštuoniolikmetė Agnė Ratkevičiūtė iš Prienų realybės šou paliko nė neprasidėjus tiesioginiam eteriui. Jau Taujėnų dvare Radžis Agnei ištarė „ne”. Agnė apsipylė ašaromis ir jau skambino projekto prodiuseriams prašydama sugrįžti į šou. Ar bus Agnei suteiktas antrasis šansas – dar nežinia.

Tačiau tai – tik viena iš daugelio „Radži ieško žmonos” staigmenų. Realybės šou dalyvėms tokie netikėtumai varo didžiulį stresą, kuriam įveikti prireikia netgi vaistų. Dalyvės neslėpė prieš tiesioginę transliaciją vartojusios raminamųjų.

Apramintas, tiesa, ne savo noru, buvo ir laidos vedėjas Marius Jampolskis. Jo partnerė Natalija Bunkė nusprendė kolegai pritaikyti šoko terapiją ir visiškai nelauktai eterio metu trenkė jam antausį. Projekto kaltininkas Radžis šį įvykį užkulisiuose pakomentavo kaip visiškai neleistiną: „Jeigu man moteris trenktų, aš nenusileisčiau – trenkčiau atgal!”

Jau per pirmąją „Radži ieško žmonos” transliaciją projektą palikusią Ernestą pakeitė nauja pretendentė į Radži širdį. Vaiva jau dabar turi nemenką pranašumą. Mat ji – Taujėnų dvaro valdytoja, visą savaitę stebėjusi ten vykusias intrigas. Ji daug geriau už kitas žino, ko nori Radži, ir kaip elgtis, kad jį suviliotų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius