Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radži nuviliojo Kirilkino gerbėjus?

Naujienų portalą 15min.lt pasiekė žinia, esą Ruslano Kirilkino koncertas Panevėžyje visiškai nepritraukė gerbėjų, kai tą pačią dieną tame pačiame mieste koncertavęs Radži sulaukė anšlago.
„Muzikos akademijos“ gerbėjus linksmino Radži Aleksandrovičius.
Radži džiaugiasi dideliu būriu ištikimų gerbėjų. / 15min.lt/Irmanto Gelūno nuotr.

Paaiškėjo, kad Naujųjų naktį skirtinguose Panevėžio naktiniuose klubuose buvo planuoti ir Radži ir muzikinio projekto „Muzikos akademija“ nugalėtojo Ruslano Kirilkino koncertai. Radži 15min.lt patvirtino, kad naktiniame klube, kuriame Naujųjų naktį koncertavo, pasilinksminti atėjusiųjų tikai netrūko. Tuo tarpu R.Kirilkinas nenorėjo atskleisti, kiek žmonių Naujųjų naktį Panevėžyje atėjo pasiklausyti jo koncerto ir ar jis apskritai įvyko.Pas mane buvo daug žmonių, o į jo koncertą buvo nupirktas gal vienas bilietas, – kalbėjo Radži.

Radžis, paklaustas, ką žino apie šią situaciją, buvo atviras. „Per Naujuosius metus jis turėjo dainuoti viename Panevėžio naktinių klubų. O aš turėjau koncertuoti kitame Panevėžio naktiniame klube. Pas mane buvo daug žmonių, o į jo koncertą buvo nupirktas gal vienas bilietas“, – kalbėjo Radži.

Dainininkas jaučiasi laimingas dėl tokio populiarumo ir džiaugiasi, kad gerbėjų dėmesys neblėsta. „Aišku, kad man smagu. Gerai, kad žmonės eina, kad perka tuos bilietus“, – džiaugėsi dainininkas.

Kas nutiko populiarumo spinduliuose besimaudančio R.Kirilkikino gerbėjams? Nejau jie taip greitai užmiršo savo numylėtinį ir nusisuko? – paklausėme dainininko. Tačiau Ruslanas į šį klausimą atsakyti nepanoro ir informacijos apie koncertą per Naujųjų metų naktį nepatvirtino, bet ir nepaneigė. „Žinot, kiek apie save esu girdėjęs dalykėlių šmaikščių, nekomentuosiu šito klausimo“, – tepasakė dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius