Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radžio nuotakos mergvakarį šventė su striptizu

Sužadėtuvės jau ant nosies, o Taujėnų dvare vis dar gyvena keturios Radžio nuotakos. Buvusios realybės šou „Radži ieško žmonos” dalyvės nusprendė, kad dvaro gyventojoms laikas švęsti. Jos surengė tokį mergvakarį, kad aplink Taujėnus iš miegų turėjo pabusti meškos.
Margvakario akimirka
Margvakario akimirka / LNK nuotr.

Balti nuometai, seksualūs korsetai, krūva mergvakario atributų – visa tai atvykdamos atsivežė viešnios. Merginos nepamiršo ir dar vieno „rekvizito” – seksualaus, raumeningo ir aistringo striptizo šokėjo Dmitrijaus. Kaip gi be jo?

Tiesa, jei manote, kad panelės puolė Dimai už trumpikių kišti banknotus, rėkė „mažuti, paimk mane” ir vaikiną dviprasmiškai lietė – klystate. Mat buvo visai kitaip.

LNK nuotr./Margvakario akimirka
LNK nuotr./Margvakario akimirka

„Užklupo tas šokėjas kaip iš giedro dangaus. Taip nejaukiai pasijaučiau. Jis išsivedė mane kartu šokti, o aš tarsi sustingau. Žiūriu tik, galvoju, kaip čia pasiplaut”, – įspūdžius pasakojo Nijolė.

Per Radžio žmonų mergvakarį daugiau už Dmitrijų riksmų sulaukė pačios nuotakos. Mat vos šokančiam raumenų kalnui apleidus salę, panelės pačios ėmė rodyti ką moka. O moka jos, pasirodo, labai daug.

Audringą Radžio nuotakų mergvakarį ir visų rūšių striptizą išvysite šį šeštadienį, 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius