Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radžis Aleksandrovičius: „DNR testo nesidarysiu. Ir taip žinau, kas mano tėvai!“ (papildyta sausio 22 d.)

„Aš niekam nelipu ant galvos, todėl, prašau, atstokite ir nuo manęs. Neleisiu savęs šmeižti ir skleisti melagingą informaciją“, – sako į skandalus ne savo noru veliamas dainininkas Radžis (23).
Radžis Aleksandrovičius
Radžis Aleksandrovičius / V. Ovadnevo nuotr.
Temos: 1 DNR

Vaikinas pastarosiomis savaitėmis tapo kone labiausiai medžiojamu žurnalistų objektu. Visiems labai smalsu, kas iš tiesų yra tikrieji Radžio tėvai ir ar gali muzikantas būti sesers ir brolio meilės vaisius. Širdį R. Aleksandrovičius išliejo žurnalui „Privatu + TV gidas“.

Radži, kaip galėtum pakomentuoti bene labiausiai praėjusią savaitę aptarinėtą istoriją – skandalą apie Tavo biologinius tėvus?

Man viskas atrodo absurdiška. Kaip gali būti tokių kalbų, kad aš esu ne savo tėvo Radžio sūnus?! Kaip galima teigti, kad aš kraujomaišos vaisius?! Čia yra grynų gryniausia nesąmonė!

Kaip vertini savo biologinės motinos Raisos viešai ištartus žodžius „nesu tikra, kuris yra Radžio tėvas“?

Radžis Aleksandrovičius ir jo motina
Radžis Aleksandrovičius ir jo motina

Nesuprantu, kodėl ji taip šneka. Mano biologinė motina taip sakė: „Suguliau su Radžiu Aleksandrovičiumi, paskui mes susipykome, ir aš išlėkiau į kitą miestą. Tik po mėnesio supratau, kad esu nėščia.“ Neva per tą laikotarpį ji su daugiau vyrų miegojo, todėl neaišku, nuo kurio pastojo. Tačiau manęs tokie teiginiai neįtikina. Manau, normalu, kad moteris po meilės nakties ne kitą dieną, o po mėnesio supranta, jog laukiasi.

Kaip apskritai išgyveni šį skandalą? Juk ne pats maloniausias jausmas, kai po Tavo intymųjį gyvenimą knaisiojasi pusė Lietuvos...

Man labai nemalonu, tačiau esu įsitikinęs, kad tai tik šios istorijos pradžia. Galiu atskleisti, jog svarstau galimybę TV3 televiziją paduoti į teismą, nes būtent šio kanalo laidoje „Žiūrim, ką turim“ nuskambėjo mane šmeižiantys teiginiai.

Kodėl ketini savo garbę ginti teisiniu keliu?

Todėl, kad privalau tą padaryti. Visą laiką su žurnalistais bendravau labai draugiškai. Tačiau minėtos laidos kūrėjai elgėsi neetiškai. Jie veržėsi į mano globėjos, garbingo amžiaus moters, Vidos namus. Paprastai prieš atvykdami žurnalistai įspėja, paskambina, tariasi dėl interviu. O šįkart jie veržėsi į namus, nors tikrai nemanau, kad tam buvo rimtas pagrindas.

Laidoje „Žiūrim, ką turim“ kalbinti taboro gyventojai lyg susitarę tvirtino, kad Tu esi brolio ir sesers vaikas. Galbūt romai prieš Tave susivienijo?

Man atrodo, kad tie kalbinti čigonai man pavydi. Net neabejoju, kad visi jie yra beprotiškai gabūs ir talentingi, tačiau baisūs tinginiai. Manau, jie tingi mokytis ir dirbti, todėl gyvenime nieko nepasiekia. Belieka viešai purvais drabstytis.

Radži, sudėkime visus taškus ant „i“, kad nebeliktų jokių klaustukų. Kas iš tiesų yra tikrasis Tavo tėvas?

Tas, kuris buvo ir iki šiol. Tai mano bendravardis Radžis Aleksandrovičius. Esu tuo šventai įsitikinęs, juk atitinka visa gimimo liudijime nurodyta informacija.

O kalbos, kad Tavo tėvas ir biologinė motina Raisa yra kraujo brolis ir sesuo turi pagrindo?

Čia yra didžiausia mano girdėta nesąmonė, falšas! Kalba žmonės, kurie nugirdo kažkokią dalelę informacijos, tačiau nežino tikrosios tiesos. Viskas yra taip: mano tėvą ir motiną tik vadino broliu ir seserimi, tačiau tarp jų nėra jokio kraujo ryšio. Paprasčiausiai mano tėvo mama, mano senelė, kadaise priglaudė mano biologinę motiną. Tėvui buvo pasakyta, priimk naują narę ir vadink ją sesute. Vėliau žinodami, kad neturi jokio kraujo ryšio, ir būdami tikri, kad nebus kraujomaišos, jie įsimylėjo ir pasimylėjo. Taip gimiau aš...

Ar Tau niekada nekilo minčių pasidaryti DNR testą ir 100 procentų įsitikinti, kas yra tikrieji biologiniai tėvai?

Niekada. Kodėl aš turiu darytis DNR testą, jei ir taip žinau, kas mano biologiniai tėvai?! Tegul tiriasi tie, kurie kelia šiuos skandalus!

Niekada netryškai noru bendrauti su savo biologine mama. Tačiau pastaruoju metu tikriausiai apskritai nebenori net apie tai pagalvoti, tiesa?

Ką ten apie ją galvoti, jei ji tručinasi su visais iš eilės ir paskui viešai apie tai kalba. Man atrodo, kad mano biologinę motiną kažkas iš šalies primoko taip kalbėti prieš kameras. Galbūt kalinių prieglaudoje ją paprotina... Ji pati nesupranta, ką šneka, ir labiausiai sau kenkia, ne man.

Kaip į šį skandalą sureagavo Tavo globėja Vida?

Labai skaudžiai. Netikėčiausia buvo, kai žurnalistai ėmė brautis į jos namus. Manau, tai aukščiausias naglumo laipsnis! Globėją raminau ne tik aš, skambino visi jos artimieji, draugai, patarė nekreipti dėmesio į kalbas. Tikiu, kad Vidai, kuri mane tiek metų augino, buvo nemalonu klausytis iš kažkur atsiradusios mano biologinės motinos sapalionių... Neseniai globėja metė darbą, išėjo į pensiją. Todėl dabar ketinu ją remti – psichologiškai ir finansiškai.

Galbūt susisiekei su savo biologiniu tėvu ir aptarei susiklosčiusią situaciją?

Nebuvo galimybės su juo pabendrauti. Nelabai ir norėčiau. Jis dabar turi kitą šeimą.

Ar Tavo senelį Viktorą Christovą jau pasiekė informacija apie šį skandalą?

Su seneliu kol kas nebendravau, tačiau girdėjau, kad jis sužinojo apie šitas nesąmones. Labai nenoriu, kad jis jaudintųsi. Senelio prasta sveikata, jis neseniai patyrė infarktą, todėl papildomas stresas būtų ne į naudą.

Kaip ketini atsigauti po šių nemalonių įvykių?

Dar sausį planuoju vykti į Vokietiją, Miuncheną, pas savo krikšto mamą Jorintą, mano globėjos Vidos dukrą. Ten bandysiu atsikvėpti ir apie nieką negalvoti. Žinau, kad bus gerai, nes Miunchene nedaug lietuvių, galėsiu atsipalaiduoti. To man dabar labiausiai reikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius